Dimecres, 20 de juliol de 2011 | 15:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

L'#acampadabcn torna a la càrrega amb una manifestació contra la tisorada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
De plaça Catalunya al Parlament
L'#acampadabcn torna a la càrrega amb una manifestació contra la tisorada
20/07/2011 11:47
L’acampada BCN torna a la càrrega amb un dia ple de protestes que ja va començar aquest dimarts i que culminarà a la tarda amb una gran manifestació que anirà de plaça Catalunya al Parlament, on se celebrarà una assemblea.
Aquest dimarts, un grup dels anomenats indignats van irrompre a la seu barcelonina de l’agència de qualificació Fitch per evidenciar que empreses com aquesta són tant culpables o més que els governs que apliquen les retallades.

També aquest dimarts, més de 5.000 persones del Baix Llobregat es van manifestar a Cornellà, mostrant el seu rebuig als pressupostos de la Generalitat. Cornellà es una de les poblacions on aquests dies se succeeixen les protestes (veure el mapa de les mobilitzacions).

A banda de la manifestació d’aquesta tarda, que començarà a les 19.00 a plaça Catalunya, al llarg del dia d’avui hi ha preparades tot un seguit d’activitats reivindicatives als diferents barris i a poblacions de l’entorn metropolità (veure).

A la nit, un cop arribats al Parc de la Ciutadella, se celebrarà una assemblea on es decidiran les accions a executar aquest dijous, quan s’aprovaran definitivamente els pressupostos al Parlament.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1