Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:28
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Barceló es defensa: "Mai un polític ha marcat la meva línia de treball"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Carnicero, decebut amb la que era la seva cap: "ni m'ha trucat"
Barceló es defensa: "Mai un polític ha marcat la meva línia de treball"
20/07/2011 10:12
Angels Barceló
Segueix la polèmica amb Carlos Carnicero. En aquesta ocasió, el recentment acomiadat de la Cadena Ser ha carregat les seves cibertintes contra la màxima responsable d'Hora 25, Àngels Barceló, programa en el que col·laborava.
A través de Twitter, Carnicero mostra la seva "tremenda decepció" amb Barceló, de qui diu que "m'acomiada i ni em truca per telèfon".

Barceló no ha trigat a respondre. També a través de la xarxa social, doncs es troba de vacances, ha afirmat que "els col·laboradors dels que es prescindeix són lliures de manifestar, de la forma que prefereixin, el seu desacord". "A partir d'aquí, tot és opinable, però sempre des del respecte".

La periodista catalana sí que s'ha mostrat contundent en negar que Rubalcaba estigui darrere del cessament de Carnicero, en afirmar que "mai un polític ha marcat la meva línia de treball".
Àlatac
21/07/2011
¿Como lo han aguantado tanto tiempo?
garví
20/07/2011
¡Angels deje de ser oyente de Hora25 solo por este tertuliano llamado Carnicero! ¡está rabiando! no se puede tener tanto odio,intentas relajarte oyendo el debate y terminas peor que El odiando su persona;¡solo faltaba que apuntase a Rubalcaba como culpable de que se tome la decisión de prescindir de El esto ya es de traca! esta lo mismo que todo el PP culpando al candidato socialista de todos sus males ¡LAMENTABLE!
pcr
20/07/2011
Carnicero amb la seva deriva acabará amb Losantos o Pedro J
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1