Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:34
Vostè es troba a: Inici > Política >

CiU, Laporta i el PP consumen la retallada més important de la democràcia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El pressupost tira endavant
CiU, Laporta i el PP consumen la retallada més important de la democràcia
20/07/2011 17:21
9mas-camacho
El Parlament ha aprovat els Pressupostos de la Generalitat per 2011, que consoliden una retallada del 10 per cent pel que fa al curs anterior, gràcies a l'abstenció del PP i els vots de CiU i del diputat no adscrit Joan Laporta.
El president de la Generalitat, Artur Mas, tira endavant així els seus primers comptes, que no compleixen amb l'objectiu de l'1,3% del dèficit i el situen en el 2,66% malgrat ser les primeres de la història que redueixen la despesa en relació amb l'any anterior.

La resta de grups de l'oposició han carregat contra el Govern per haver-se negat a redirigir els comptes -més enllà d'acords puntuals amb el PP- en desatendre totes les esmenes dels altres partits, rebutjades una a una amb els vots en contra de CiU i l'abstenció del PP.

Des de les files del PSC i ICV-EUiA se li ha retret al Govern que apliqui retallades als serveis socials al mateix temps que renuncia a una part dels ingressos en suprimir en la seva pràctica totalitat l'Impost de Successions.

De qualsevol forma, el Govern s'ha mostrat inflexible tant a les crítiques de l'oposició d'esquerres com a les de sindicats i indignats, que s'han mostrat durs amb les retallades als carrers, especialment a Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1