Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:25
Vostè es troba a: Inici > Política >

Junqueras encara no té candidat per a les generals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Malgrat la petició de Ridao
Junqueras encara no té candidat per a les generals
20/07/2011 07:06
9junqueras-matins
El candidat a dirigir ERC Oriol Junqueras ha anunciat aquest dimarts que encara no té cap preferència sobre qui ha de ser el cap de llista en les generals, encara que ha reconegut que l'hi ha demanat l'actual secretari general i portaveu al Congrés, Joan Ridao.
"Hi ha algú que m'ha dit que vol ser candidat a Madrid: Joan Ridao. És l'únic que m'ho ha demanat", ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio i Rac 1 recollides per Europa Press.

El també eurodiputat i alcalde de Sant Vicenç dels Horts ha lloat el "bon treball" que ha fet Ridao al Congrés, però ha evitat pronunciar-se sobre si repetirà per segona vegada com a líder de les llistes republicanes a la Cambra baixa.

Ha indicat que, si es confirma l'avançament electoral, el Consell Nacional del partit del 3 de setembre triarà el candidat a les generals, un lloc pel qual no li consta que una de les opcions sigui el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella.

Junqueras ha descartat organitzar unes primàries per triar el candidat, una les principals propostes del seu programa per dirigir ERC, argumentant que en "el context actual" no és possible celebrar-les.

L'eurodiputat serà amb tota probabilitat el nou president d'ERC després que aquest dilluns va presentar més d'1.600 avals per liderar el partit, i el seu únic rival en la carrera successòria, l'ex senador Carles Bonet, va retirar la seva candidatura després de no aconseguir els avals suficients.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1