Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:15
Vostè es troba a: Inici > Política >

Valenciano: "No parlem d'uns vestits i Camps; parlem de Rajoy i Gurtel"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSOE demana explicacions a Rajoy
Valenciano: "No parlem d'uns vestits i Camps; parlem de Rajoy i Gurtel"
20/07/2011 19:18
9elena-valencià
La cap de campanya d'Alfredo Pérez Rubalcaba, Elena Valenciano, ha fixat les seves principals crítiques en Mariano Rajoy, al que ha acusat de saber, des que el va presentar com a candidat, que "Camps havia mentit".
"El 17 de maig, Rajoy sabia que Camps havia mentit, i avui defensa la seva innocència", ha afirmat Valencià respecte al comunicat del líder popular. En el PSOE creuen que, amb la dimissió de Camps, Rajoy pretén aplicar un "tallafocs" i evitar donar explicacions, però s'han mostrat segurs que és "massa tard" per al President del PP.

"Uns vestits no taparan la dimissió de fins a 20 alts càrrecs i la defensa que Rajoy ha fet de tots ells fins que han dimitit", ha afirmat Valenciano referint-se a la trama Gurtel, per sentenciar que "no es tracta de Camps i uns vestits, sinó de Rajoy i Gurtel".

Valenciano ha assegurat que, quan el líder del PP afirma en el seu comunicat que la decisió de Camps contribueix a prestigiar les institucions valencianes, ho fa amb el benentès que la seva presència les "desprestigiava".

Respecte a la possibilitat de demanar una convocatòria electoral, la dirigent socialista no ha volgut anar més enllà que els seus companys valencians, que han manifestat que facilitaran la investidura d'un nou president.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1