Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba: L'opció de dimitir era "millor que el que li proposava Rajoy"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSOE critica a Rajoy per la seva defensa d'imputats
Rubalcaba: L'opció de dimitir era "millor que el que li proposava Rajoy"
Política 21/07/2011 10:45
El candidat socialista a la presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha afirmat que la decisió de Camps és "millor que el que li proposava Rajoy". Ha rebutjat amb rotunditat comparar Gurtel i Faisán.
Segons Rubalcaba, que ha estat entrevistat a TV3, el que va oferir Rajoy a Camps va ser "declara't culpable i et quedes", mentre que l'encara President va pensar que "si em declaro culpable, me'n he d'anar", amb el que al final va pensar que el millor era "anar-se'n i declarar-se innocent".

Aquest dimecres, i poc després de saber de la dimissió, la cap de campanya de Rubalcaba, Elena Valenciano, va culpar a Rajoy de defensar la innocència de Camps. "Va poder evitar-ho el 17 de maig, i no ha renunciat a fer-ho avui –pel dimecres-".

Segons Valenciano, Rajoy, amb el seu comunicat, pretén aplicar un "tallafocs" i evitar donar explicacions, però s'han mostrat segurs que és "massa tard" per al President del PP. "Uns vestits no taparan la dimissió de fins a 20 alts càrrecs i la defensa que Rajoy ha fet de tots ells fins que han dimitit", va afirmar la socialista.

Respecte a la possibilitat de demanar una convocatòria electoral, la dirigent socialista no ha volgut anar més enllà que els seus companys valencians, que han manifestat que facilitaran la investidura d'un nou president.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1