Redacció osona.com | Actualitzat el 20/07/2011 a les 16:57h

La víctima mortal de l’Eix Transversal era de Sils

La C-25 ha estat tallada en ambdós sentits durant quatre hores i mitja, a l'alçada de Sant Sadurní d'Osormort. Aquest és el segon accident mortal que s'hi registra en només 24 hores.

El vehicle 4x4 ha topat frontalment amb un camió que transportava vedells. Foto: Estefania Escolà/ACN

El conductor d'un vehicle 4x4 ha resultat mort en una col·lisió frontal contra un camió que transportava vedells. L'accident ha passat aquest migdia, als volts de les 12, a l'Eix Transversal (C-25) a l’alçada de Sant Sadurní d’Osormort, al km 195. El conductor del camió ha estat traslladat ferit lleu a l'hospital.

La víctima mortal era Joan Manuel S.V., tenia 47 anys i era veí de Sils (Selva), segons ha informat aquesta tarda el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Els vehicles s'han hagut de desviar per dues vies alternatives, la BV-5201 i la GIV-5441, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'Eix Transversal s'ha restablert al trànsit a dos quarts de cinc, quatre hores i mitja després de l'accident.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Aquest és el segon mort en un accident a la C-25 en només 24 hores. Ahir va morir un jove en un altre xoc frontal a Santa Coloma de Farners .

L'accident ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Foto: Estefania Escolà/ACN

Navega per les etiquetes

accidentEix TransversalC-25

COMENTARIS

+36
-0
no hi ha dret
Anònim, 20/07/2011 a les 12:37
no hi ha dret que tinguem que patir cada vegada que passem per aquesta maleïda carretera.
Anirà passant i passant fins que no hi trobin una solució, la afluència de tants camions ( molts no es coneixen la carretera, van ràpid i amb les trazades noves que han fet...)

no hi ha dret.
+21
-0
Fins quan ha de durar la broma?
Anònim, 20/07/2011 a les 12:41
Fins quan ha de durar la broma?

Acabo de llegir els problemes d'aquesta nit a l'eix
(
http://www.el9nou.cat/noticies_o_0/19237/una_trentena_camions_col_lapsats_carretera_sant_julia_fullaca
) i ara veig això??!


No serà un error del Servei Català de Transit en posar l'hora de la incidència? o al cap de 12h tornem a estar igual?

Preocupant!

S'han de posar mesures de control de com es gestiona el transit en obres.
+24
-0
funeraria eix
Anònim, 20/07/2011 a les 16:01
Algú dels que manen i tenen estudis s'ha preguntat si l'eix està ben senyalitzat?? ens possen un radar de prohibit anar a + de 60 perquÈ? et troves en carrils tallats, amb canvis de via sobtats, si hi han tants accidents, alguna cosa falla i mentretant, morts i morts i sense fer res..
+17
-1
sentit comu
Anònim, 20/07/2011 a les 18:56
la falta total de sentit comu en fer les coces dels que manen, en tots els ambit es per plorar,plora ,plora.Senyors perfavor poseu el sentit comu en les coses que feu, perque de seny ....
+16
-2
carda pena
Anònim, 20/07/2011 a les 19:44
això carda pena! com es nota que hi han pocs politics que fan servir aquesta carratera.. si fos alguna que estigues aprop de barcelona.. otro gallo cantaria..
+23
-0
Eix
Silvia, 20/07/2011 a les 20:28
Jo, cada dia haig de agafar l' eix per anar a treballar, i trobo que cada dia es un gran ensurt per mi, ja que no es respecta res, ni senyals ni velocitat, no es pot adelantar, doncs t' adelantan, has de deixar que s' incorporin, doncs no, apretar el pedal i a corre.tinc la sensacio de que cada dia hem jugo la vida per poder viure,Poden fer alguna cosa si us plau.
+12
-7
Resposta
Anònim, 20/07/2011 a les 20:28
Ara serà culpa dels camions?? Em sembla que els que són fitipaldis són els cotxes. De totes maneres no hi ha dret que en 24 hores hagin perdut la vida 2 persones. Si la pròxima víctima fos algun familiar dels que manen, segur que ja estaria arreglat. Vergonya!!!!!!
+19
-0
marcador de morts
Pere, 20/07/2011 a les 20:31
podriem possar un marcador de morts i portar-lo cada vegada al Departament d'Interior de la Generalitat. Que hi fan els camions de fora de Catalunya en una carretrea pensada pel tràfic intenr. Tal com diu el seu nom "Eix transversal de Catalunya". Els camions foranis i de grans rutes per l'autopista. Ara be, com que hi han interessos de les arees de servei (hosteleria) doncs aquests clients interessan encara que sigui a costa de morts. Les obres del desdoblament, perque no es van acabant per trams i s'obren, en lloc d'esperar fins al final?.
+20
-1
ambulancies
emprenyat, 20/07/2011 a les 20:58
quantes morts mes hi han d,haver . hi ara a sobre volen retallar ambulancies sr. artur mas prou de jugar no ja amb els diners de les families sino fins i tot amb la salut i en aquet cas en el tresllat de ferits i malalts cap a hospital o ha oblidat que un politic del seu partit per desgracia tambe va perdre un familiar no fa gaires dies a la carretera.no juguin amb la sanitat que es el minim que ens mereixem els catalans despres de pagar i pagar sempre tans impostos li diu un votan seu emprenyat i que ja no tornara a confiar amb voste i el seu partit. nomes li dic que deu l,ajudi i no necessiti mai una ambulancia i gracies a tan retallar li arribi tard i ja no si pugui fer res es i sera el que voste a volgut encara i es a temps prou retallades a la sanitat i al transport sanitari.
+29
-2
prous morts
usuari de l'Eix, 20/07/2011 a les 21:11
Només cal passar una vegada per l'Eix actualment per donar-se compte del perill que comporta circul.lar-hi.

Cal demanar responsabilitats penals directes del Conseller Recoder i del President Artur Más, això es portar als catalans a un suicidi.

PROUS MORTS A L'EIX, si no son capaços de parar aquesta sangria que el tanquin, ja anirem com abans per Granollers.

Fora camions inmediatament, que els Ajuntaments de l'Eix es mullin.
+18
-0
No hi ha dret
Anònim, 20/07/2011 a les 22:16
Jo desviaria ja tot el trafic de camions internacionals per ap7 a barcelona i que paguin peatge, per lo menys fins que ni tinguem les obres enllestides. Esta colapçat de camions de fora i no en voldria veure n,hi un. @cunigan
+10
-2
Cal respectar les normes de circulació
Joan, 20/07/2011 a les 22:30
Aquest matí ens hem trobat l'accident de ple, primer de tot lamenar la víctima, no se que ha passat, si un dels dos s'ha despistat o bé un adelantava, no ho se però si haguessin anat a la velocitat indicada doncs (60 km/h) doncs no parlariem de morts.
Per cert la fotografia del camió impqcta, però si haguessiu vist com ha quedat el cotxe...
Seny !!
+12
-0
vergonya
JPK, 20/07/2011 a les 22:50
Vergonyós!!!! algun polític dirà alguna cosa? que penseu fer? Com pot ser que cada dia es modifiquin les traçades de la carretera? Perquè ningú senyala o avisa quan hi ha cotxes parats a darrera una corba? Perquè hi han 10 carrils pintats a terra? Perquè hi ha els senyals de velocitat si no serveixen per res? Perquè hi deixen passar vehicles pesats sense cap control? Cada dia la tinc de fer 2 cops i pateixo molt!!!
El meu condol a les families
+10
-10
És la carretera o són els conductors
Anònim, 21/07/2011 a les 02:13
Sempre és culpa de la carretera. Jo hi passo força i la carretera no m'ha donat mai cap ensurt. Els conductors, molts.
Em posaré una càmera de vídeo al cotxe, passaré les gravacions a la policía i jo mateix presentaré les denúncies.
+17
-1
vergonya
Anònim, 21/07/2011 a les 07:57
Es una auténtica vergonya que en ple s.XXI segueixi aquesta mortaldat a l'eix .Els polítics que tan es preocupan de 120 o 110 tenen la paella pel manec per evitar aquestes morts.
1) Prohibir que els camions i circulin
2) Posar bona senyalització i limits de velocitat
3) Els que hi fan les obres que no improvitzin i senyalitzin
bé la carretera.
PROU MORTS!
+28
-1
prous Camions a la C-25
Anònim, 21/07/2011 a les 08:39
PAREU JA, TALLEU JA, PROU, PROU. FINS QUE NO ACABIN LES OBRES NO DEIXEU PASSAR CAMIONS PER LA C-25. AIXÓ ES UN SUICIDI PASSAR PER AQUESTA CARRETERA.
+6
-0
Mentrestant
Anònim, 21/07/2011 a les 09:19
Amics conductors, mentrestant hem d'anar encara amb més prudència. A mi i uns quants cotxes més, dissabte passat, amb molts pocs camions, em va adelantar un cotxe en plena ratlla groga contínua i total per anar a la platja. Els hauriem de denunciar a tots aquests homicides de la carretera
+10
-1
Prohibit als camions
Anònim, 21/07/2011 a les 11:15
MENTRE S'ESTAN FENT OBRES I FINS EL 31-07-2013 QUE DURARAN S'HAURIA DE PROHIBIR EL TRÀNSIT ALS CAMIONS.
+9
-1
camions
Anònim, 21/07/2011 a les 12:20
No es dona la culpa als camions. Quan una carretera es estreta i plena de sorpreses hi ha una senyal de prohibit camions, hem sembla que ara mateix l'eix es una d'aquestes carreteres, fins que no estigui arreglada. Si et troves que estas aturada i et pasa un camió pel costat, et troves com es mou el cotxe, un dels motius deu ser per l'amplada de la via,actualment no es suficient per passar.hi sense problemes. Seria bo restringir el pas de camions mentre duri les obres.
+7
-0
accions ja
bran, 21/07/2011 a les 14:29
passen els anys i els morts van suman. la reaació sempre es la mateixa, escrit de protesta però els governants siguin del partits que siguin no fant res.
s'ha de tallar l'eix ja i com a mínim fer desviar els camions gran rutes cap l'autopista. Si algú te capacitat d'organitzar algun acte jo hi seré. S'ha d'actuar ja.
+10
-3
Patètic
Anònim, 21/07/2011 a les 15:49
Completament d'acord amb tots els comentaris anteriors! Fora CAMIONS a l'eix mentre hi hagin obres!! cada dia arrisco la meva vida ( per anar a treballar) a l'eix i dono gràcies a no se qui que estic viva. He vist barbaritats...Quan s'ha de frenar de cop adelantant perquè "un" d'aquests de gran tonatje li ha donat la "baterola" de adelantar a altres camions amb mil tones a sobre i els altres ens fotem..llavors posar el peu el gas a fondo perquè s'ha apartat però, què passa? que s'acaba el carril per adelentar...anem a 20 per hora i sincerament cansa i cansa molt! estic molt enfadada!!aaaah! i ara ve la bona, m'he trobat que alguns piten i fan llums perquè els adelantem sense fer cap mena d'infracció eh!! ...que s'ho facin mirar tots els polítics i enginyers i no se qui fa el coi d'eix per fer aquesta carretera de la mort! JA N'HI HA PROU!
+3
-3
prudència
maria, 21/07/2011 a les 20:36
Perquè ataqueu als camions,com si fossin els responsables dels accidents?Tenim per tothom de conductors temeraris,d'acord? El problema es el poc civisme entre tots plegats.Hem de respectar la senyalització i no la respectem.Els camions mouen la economia entre autonomies, es la seva forma de guanyar-se la vida, igual que els que utilitzem l'eix cada dia per anar a Girona a treballar. Per tant només vui dir:molta prudència i molta paciència .Fins el 31-07-2013 no acaben les obres,:-D,:-D,:-D
+7
-1
s'ha de fer quelcom
Anònim, 22/07/2011 a les 00:48
Dissabte hi vaig haver de passar dues vegades, vaig quedar acollonit. Prou camions a l'Eix mentre durin les obres. Un comentari anterior diu que mouen l'economia. Doncs bé, fem una concessió: com a Bracons, si el camió va de Manresa a Girona, per posar un cas, que passi. EL TRÀNSIT INTERNACIONAL DE CAMIONS S'HAURIA DE PROHIBIR FINS QUE S'ACABIN LES OBRES, QUE AGAFIN L'AUTOPISTA COM HAVIEN FET MOLTS ANYS!!! PROU!!!!!!!!!
+3
-3
accident 20/07/2011
Anònim, 22/07/2011 a les 01:00
Bona nit a tots desde lleida! Durant un any e anat casi cada dia a vic per l eix per na a veure la meva parella, la vritat hi ha trams on es pot correr mes i menys pero...que hi aigui un 90 per dir algo...jo vaiga a 100 i t adelanti un :flipao; a 160 aixo si que es per dir...subnormal amb majuskules!!! E vist moltes queixes dels camions...els camions primer de tot...estan limitats a 90... A les pujades en proutes feines poden... Pero jo, com es el cas anar a 90 carregat amb el trailer de gom a gom i que veguis venir un fill de puta amb un gti adelantan...si fots frenada...set deskontrola tot...el problema no son els camions...si no la gent inconcient que incumpleix molt per damun del limit les senyals de circulacio...la circulacio dels camions es igual...es a dir es igual 1000 camions que 1000 bicicletes que 1000 motos que 1000 cotxes...els camioners fan la seva feina...treballen es juguen la vida a la carretera...viuen a la carretera!!! La culpa es dels 4 desgraciats que no tenen res mes que aquesta paraula que es pensen ke per porta 200 cv sota el cul...ja son pilots de rallyy ara si leix...si millores senyalitzacio...otro gallo cantaria...
+2
-0
Tots som culpables
Anònim, 23/07/2011 a les 09:42
Jo soc el primer de queixar-me que si trobes un camió te'l menges de punta a punta d'eix, i evidentment, el millor sería que mentre durin les obres vagin per l'autopista, però també és cert el que comenta algú, que hi ha quatre desgraciats que es posen a avançar amb contínua, a més que no hi ha ningú que respecti els senyals de velocitat, i que els operaris de les piruletes d'STOP, són tan ganduls, que en lloc d'anar avançant a mida que es van aturan cotxes, es queden al principi, amagats sota el paraigües.
D'altre banda, si abans de començar les obres de l'eix, s'hagués fet la circunvalació d'Olot i Figueres, i la carretera de Bracons s'hagués executat com estava projectada d'inici, molt del transit que passa per l'eix, podría passar per aquesta altre via.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimarts
15°C  24°C
dimecres
16°C  23°C
dijous
15°C  25°C
Enquesta
Qui té la culpa de les morts a l'Eix Transversal?
      Vots emesos: 111

I tu, de quin poble ets?

Els consellers comarcals no s’acaben de conèixer.

Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: