Divendres, 22 de juliol de 2011 | 16:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

Bon rotllet de Mas amb el PP... i amb Cuní

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Disposat a ser soci preferent de Rajoy només a canvi del pacte fiscal
Bon rotllet de Mas amb el PP... i amb Cuní
22/07/2011 10:20
9mas-matins
Bon rotllet amb el PP... i amb Josep Cuní. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat el darrer convidat pel presentador d’Els Matins, que després de les vacances començarà una nova etapa a 8tv, la televisió privada de Godó.
En un moment d’una entrevista poc punyent que ha començat donant a Mas l’oportunitat d’explicar la seva transició nacional, entrevistat i entrevistador s’han donat les gràcies mútuament després de tirar-se floretes, i Mas ha desitjat sort al presentador en la seva nota etapa. Fins i tot hi ha hagut encaixada de mans.

Més enllà de l’anècdota, a l’entrevista Mas s’ha mostrat disposat a ser “soci permanent” del PP a Madrid només a canvi del pacte fiscal. “Seria la condició sine qua non per a un pacte que, diguem-ne, seria a les grasses i a les magres, per a quatre anys”. No ha descartat que membres de CiU puguin, fins i tot, formar part d’un hipotètic govern encapçalat per Mariano Rajoy.

D’altra banda, el President ha rebutjat la reprovació del conseller Mena que van demanar els socialistes catalans al Parlament aquest dijous. Per fer-ho, ha utilitzat una dita catalana: “Molta roba, poc sabó, i a sobre la voldran neta”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1