Divendres, 22 de juliol de 2011 | 16:44
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

L'amenaça de tancament plana sobre Libertad Digital TV

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Primers acomiadaments
L'amenaça de tancament plana sobre Libertad Digital TV
18/07/2011 10:48
9losantos
Les dificultats semblen haver entrat de ple en Libertad Digital TV. Després de l'anunci de la supressió dels informatius del migdia, treballadors de la televisió consideren que difícilment les retallades es quedaran aquí i temen un tancament.
De fet, Libertad Digital TV mai ha estat rendible per al grup que dirigeix Federico Jiménez Losantos, que veu com la seva aposta per la TDT fa trontollar-se a tot el grup.

A la televisió ja s'han produït els primers acomiadaments, i la plantilla considera que no és descartable un tancament a curt termini. Segons El Plural, l'ambient a la redacció ha empitjorat en els últims temps perquè creuen que els directius han renunciat a tractar de reconduir la situació.

Així doncs, els esforços de Losantos semblen centrar-se en EsRadio, que s'ha convertit en el principal pilar publicitari i, per tant, econòmic del grup.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1