Divendres, 22 de juliol de 2011 | 16:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Tradició contra ciència... i la corbata pel mig

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Bono i Sebastián discuteixen sobre la idoneïtat de la corbata a l'estiu
Tradició contra ciència... i la corbata pel mig
20/07/2011 11:09
9sebastian-sense-corbata
Tibant discussió entre el President del Congrés, José Bono, i el ministre, Miguel Sebastián, a compte de les corbates a l'estiu. El responsable d'Indústria sosté que no caldria portar aquesta peça en els mesos calorosos per estalviar energia, però Bono apel·la al "respecte".
José Bono ja va cridar l'atenció l'any passat a Sebastián per no portar aquest complement. De fet va arribar a regalar-li una corbata per posar en evidència que el ministre no estava respectant aquesta norma ‘no escrita' al Congrés.

La història ha tornat a repetir-se, i el PNB ha preguntat a Sebastián "quina relació existeix entre l'estalvi energètic i no portar corbata", al que aquest ha respost que és un "petit gest" però que al Ministeri els ha permès estalviar fins a 250.000 euros. "Per cada grau que augmenti la temperatura s'estalvia un 7%", ha avisat.

La discussió semblava morir aquí, però llavors ha intervingut Bono. El President del Congrés ha etzibat a Sebastián que la temperatura a l'Hemicicle supera els 25 graus que s'exigeixen per llei als edificis públics. A més, ha afirmat que els diputats haurien de portar corbata perquè "m'ajuda a mantenir la disciplina de la vestimenta" al Congrés, on "els ugiers estan obligats a portar corbata i jaqueta". I ha afegit "de vegades està bé donar exemple als que manem".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1