Dissabte, 23 de juliol de 2011 | 14:35
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Garicano torna a negar que sabés res del desfalc de Millet

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cas Palau de la Música
Garicano torna a negar que sabés res del desfalc de Millet
18/07/2011 17:30
9garicano
EP.- L'exdirectora general del Palau de la Música Rosa Garicano ha assegurat davant el jutge que desconeixia el desviament de diners de la institució perpetrat per l'ex president Fèlix Millet i la seva mà dreta Jordi Montull, segons fonts judicials.
Ha explicat que la seva funció al Palau estava relacionada amb els mecenatges i patrocinis -pels quals s'enduia un 1% de comissió en nòmina- i que desconeixia els assumptes econòmics, tal com ja havia explicat altres vegades.

Segons les mateixes fonts, Garicano, que ha declarat durant dues hores, ha mantingut en tot moment un discurs contundent i coherent i ha destacat que hi havia moltes altres persones al Palau, fins i tot per sobre d'ella, que formaven part de l'entorn de Millet i Montull, però tampoc ho sabien i no estan imputats.

Endesa nega que s'haguessin inflat patrocinis

Respecte als patrocinis, Endesa ha lliurat en els últims dies uns documents que justifiquen els diners lliurats al Palau per a , suposadament, descartar que, tal com apuntaven alguns indicis, s'haguessin inflat.

També ha comparegut com a testimoni aquest dilluns el director d'una sucursal de Caja Madrid, per explicar el cobrament d'un xec de més de 180.000 euros, però ha afirmat que desconeix qui el va cobrar, ja que no consta un document d'identificació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1