Dissabte, 23 de juliol de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Hiperactivitat blaugrana: Romeu se'n va al Chelsea i Cesc, més a prop que mai

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El de l'Arsenal no jugarà aquest cap de setmana un amistos a Colònia
Hiperactivitat blaugrana: Romeu se'n va al Chelsea i Cesc, més a prop que mai
22/07/2011 12:11
9oriol-romeu
Després del fitxatge d'Alexis Sánchez, segueixen els moviments en una directiva del Barça que sembla voler tancar-ho tot i prendre's l'agost de vacances. Oriol Romeu se'n va al Chelsea, i el fitxatge de Cesc s'accelera.
El migcentre d'Arenys ha tornat a pressionar al seu club en quedar fora de la convocatòria per al partit que el seu equip disputarà aquest cap de setmana en Colònia (Alemanya). D'això es desprèn que les negociacions entre tots dos clubs avancen, i que per precaució el futbolista no jugarà fins que la seva situació es resolgui. Segons el diari Sport, el Barça ha ofert en les últimes hores 37 milions d'euros.

Mentrestant, Oriol Romeu ha marxat al Chelsea. En aquesta ocasió, no obstant això, la pèrdua d'un dels canterans amb major projecció suposarà una injecció de liquiditat a les arques blaugranes, ja que Abramovich pagarà cinc milions per un migcampista molt similar a Busquets.

Precisament, el de Badia i Mascherano impedien a Romeu tenir més minuts a Can Barça. És per això que el club l'ha deixat marxar -amb opció de recompra- davant la insistència del nou entrenador del Chelsea, Viles-Boes, al que Romeu li encanta.

Bojan marxa

D'altra banda, el Barça també ha tancat la venda de Bojan a la Roma per dotze milions d'euros. Si el club català vol recomprar-lo, n'haurà de pagar 13.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1