Dissabte, 23 de juliol de 2011 | 14:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

La principal amenaça del nou President valencià són les discrepàncies internes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alfonso Rus, molt dur amb el nomenament a dit de Fabra
La principal amenaça del nou President valencià són les discrepàncies internes
22/07/2011 09:24
9rus-fabra
Quan encara no és President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra ja ha hagut d'enfrontar-se a un problema. No ha estat amb l'oposició, que ha acceptat dòcil el seu calendari, sinó a nivell intern. És on està el perill al 'totpoderós' PP valencià.
És tan gran el poder que acumula el PPCV que l'ambició traeix amb assiduïtat als seus diferents barons. La irrupció d'Alberto Fabra com a successor de Camps no ha agradat a l'home fort del partit a València, Alfonso Rus, que ha muntat en còlera per haver-se assabentat dels canvis i les decisions per la premsa.

Rus va mostrar el seu enuig a la reunió que es va produir després de la dimissió de Camps, informa la premsa valenciana. A aquest, una de les cares visibles del sector més crític amb Camps, no li ha agradat que Rajoy, amb qui creia mantenir una relació més que cordial, no hagi consultat més que amb Alberto Fabra, Juan Cotino i Rita Barberá el relleu.

Així doncs, Fabra s'enfronta no a una població hostil amb el seu mandat ni a una oposició molt severa –de fet els ‘lermistes' volen aprofitar la docilitat d'Alarte en l'assumpte per seguir impulsant a Pajín- sinó a un 'polvorí' intern que pot trencar-se si el nou President no aconsegueix el que va aconseguir Camps: que la seva aparent fortalesa no doni opció als crítics.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1