Dissabte, 23 de juliol de 2011 | 14:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy exculpa a Camps: "tindrà futur en la vida pública i privada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Trenca el silenci després de dos dies
Rajoy exculpa a Camps: "tindrà futur en la vida pública i privada"
22/07/2011 14:15
9rajoy-congrés
L'endemà passat, Rajoy ha aparegut. El president del PP ha lloat la "grandesa" de Francisco Camps per la "difícil decisió" de dimitir com a president de la Generalitat Valenciana i ha assegurat que, "per descomptat, és una persona que tindrà "futur en la vida pública i privada".
En declaracions als periodistes a Granada després de visitar la Diputació Provincial i l'Ajuntament al costat del president del PP-A, Javier Arenas, Rajoy ha destacat que Camps ha estat "a l'alçada de les circumstàncies" en prendre aquesta "difícil decisió" "per la seva terra i pel seu partit".

Així, ha afirmat que tindrà "futur en la vida pública i privada", com donant per descomptat que Camps serà declarat innocent en la causa per la qual serà jutjat.

En aquesta línia, sí ha considerat necessari que es donin explicacions per part dels dirigents del PSOE en altres casos investigats per la Justícia, com el cas Faisán o l'escàndol dels presumptes Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO) irregulars a Andalusia.

En relació al primer, s'ha preguntat "què fa processat" l'ex director general de la Policia Nacional per col·laboració amb banda armada per avisar a uns terroristes d'ETA que els havien de detenir i mentre "el responsable polític" no diu res, en al·lusió al responsable d'Interior, Antonio Camacho.

També ha censurat el Parlament d'Andalusia no hagi impulsat una comissió d'investigació pel cas dels ERO presumptament irregulars, un assumpte pel que ha reclamat explicacions polítiques.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1