Diumenge, 24 de juliol de 2011 | 14:56
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Nadal es diverteix amb Feliciano López i Rudy Fernández

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El tennista comparteix un dels seus moments d'oci a Facebook
Nadal es diverteix amb Feliciano López i Rudy Fernández
Esports 23/07/2011 18:30
Abans de tornar a les pistes, en els tornejos de Mont-real i Cincinnati, Rafa Nadal ha espremut els seus dies de vacances a Mallorca. El tennista està gaudint d'aquest descans i ho ha volgut compartir a les xarxes socials, penjant una foto d'un sopar amb dos dels seus amics, Feliciano López i el jugador de la NBA Rudy Fernández.
nadalfelicianorudy
En l'últim mes, s'ha pogut veure Nadal relaxant-se en les aigües del Mediterrani, amb els seus amics a bord d'un iot, amb la seva noia Xisca en un romàntic capbussó i ara amb dos dels seus cèlebres amics esportistes, el també tennista Feliciano López i el jugador de la NBA Rudy Fernández, gaudint d'un bon sopar.

Encara que no és molt habitual que el jove tennista pengi fotos personals a la seva pàgina de Facebook, aquesta vegada Nadal ha volgut compartir el moment de relax a les xarxes socialesra ensenyant "com va acabar el dia d'entrenament físic, de la millor manera possible, sopant amb Rudy i Feli".

Amb abillaments molt 'casual' i a punt de degustar un gelat, apareixen els tres esportistes en una fotografia que ja compta amb més de 14.000 'like' i més de 2.000 comentaris.

Nadal tornarà a la pista el proper 8 d'agost en el torneig de Mont-real, en l'inici de la gira americana, que conclou amb l'Open d'Estats Units a les pistes de Flushing Meadow. El seu propòsit segueix sent recuperar el número u del món, que li ha arrabassat aquest any el serbi Novak Djokovic.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1