Dilluns, 25 de juliol de 2011 | 16:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Generalitat posa fàcil a les consultores de Madí o Triadú per a que guanyin l'auditoria de la CCMA

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Una clàusula limita de manera decisiva el concurs
La Generalitat posa fàcil a les consultores de Madí o Triadú per a que guanyin l'auditoria de la CCMA
25/07/2011 10:57
david 9madi
La consultoria a la que recentment s'ha incorporat el convergent David Madí ja s'ha endut l'auditoria dels comptes de la Generalitat i podria guanyar també la de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. I és que el Govern ha inclòs una restrictiva petició.
En les clàusules que han de complir les empreses que optin a aquesta auditoria, que poden presentar les seves propostes fins al 9 de setembre, s'inclou una segons la qual el potencial adjudicatari ha de presentar una "declaració de xifra de negocis global en el curs dels tres últims exercicis que haurà de ser superior a 100 milions d'euros anuals".

Les empreses cobraran 420.000 euros més IVA per realitzar aquests informes dels comptes de la ràdio i la televisió pública de 2011 a 2013.

Segons El Confidencial, que cita fonts del sector, amb aquestes condicions només dues empreses, Deloitte i PriceWaterhouseCoopers (PwC), podrien optar a l'auditoria. En la primera treballa Madí com a Director de Servei Públic, mentre que en la segona aquest càrrec l'ocupa Joaquim Triadú, exsecretari general de Presidència durant els governs de Jordi Pujol. Ambdues han contractat recentment amb la Generalitat.

Les altres dues grans consultores, KPMG i Ernst & Young, podrien tenir-ho complicat per optar, ja que si bé els seus grups facturen el que demana la Generalitat, les filials que s'encarregarien dels informes, possiblement no. Cap altra empresa optarà.

Cap clàusula similar

El que més sorprèn és que a l'auditoria dels comptes públics, malgrat tenir un pressupost molt major, no es va incloure cap clàusula similar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1