Dilluns, 25 de juliol de 2011 | 16:23
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La justícia italiana no admet les proves exculpatorias del rentacotxes de Montgat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El veritable delinqüent es va registrar en un hotel amb el DNI del falsament acusat
La justícia italiana no admet les proves exculpatorias del rentacotxes de Montgat
21/07/2011 07:20
9justícia
La jutge que porta el cas del lavacoches de Montgat (Barcelona) que porta un any a la presó a Itàlia per ser un presumpte narcotraficant, ja que pel que sembla li van confondre amb un delinqüent italià, no ha admès les proves exculpatorias recaptades per la Policia Nacional i li ha denegat la presó provisional, informa El Periódico.
El veritable 'narco', Marcelo Marín, uruguaià de 42 anys, complia condemna en una presó de Las Palmas de Gran Canària des que va ser detingut a Barcelona el 22 de desembre, per tràfic de drogues i falsificació de documents, delicte que havia realitzat en altres ocasions al marge d'haver suplantat la identitat del ciutadà de Montgat.

Amb el DNI del falsament acusat es va registrar en un hotel, i va donar d'alta una línia de telèfon mòbil per coordinar diversos enviaments de cocaïna als clans Bianco i Iadonisis de la Camorra italiana.

Segons el citat diari, la Fiscalia General de l'Estat espanyola ha remès un informe oficial al Ministeri de Justícia italià, a la jutgessa, al fiscal i al cap dels jutges del tribunal de Nàpols.

Els Carabinieri havien identificat a una persona amb el DNI del veí de Montgat en un hotel italià i en dos controls de carretera, però el Cos Nacional de Policia es va posar en contacte amb una persona que l'acompanyava en una d'aquestes ocasions i va assegurar que no era el rentacotxes, sinó del narcotraficant uruguaià.

Marcelo Marín va ser detingut en el marc de la 'operació Teixeixo' com a cap d'una banda que introduïa droga per les illes per després distribuir-la per diversos països, i vivia en territori espanyol des de principis de l'els 90.

El montgatí, que ja compleix una pena de 14 anys i que s'enfronta a un segon judici per aquests fets, no sortirà de forma immediata de la presó amb les proves exculpatòries, ja que per aconseguir l'absolució en el procés en curs primer és necessari recórrer contra el primer.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1