Dimecres, 27 de juliol de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Alonso suma un altre podi a Nürburgring

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'alemany Vettel solament pot ser quart a casa
Alonso suma un altre podi a Nürburgring
Esports 24/07/2011 17:27
El pilot anglès Lewis Hamilton (McLaren) s'ha imposat en el GP d'Alemanya que s'ha disputat en el circuit de Nürburgring, desena prova puntuable del Mundial. Fernando Alonso (Ferrari), en clara progressió, ha sumat un altre podi en finalitzar segon, per davant de Mark Webber (Red Bull). El líder del Mundial, Sebastian Vettel (Xarxa Bull) ha registrat la seva pitjor posició de la temporada, en finalitzar en el quart lloc.
nurburgring
L'espanyol de Ferrari ha mantingut la lluita amb Webber i Hamilton fins a la meitat de la carrera, ja que passada la volta 33 el pilot de McLaren ha sabut imposar un ritu massa alt per a tots els seus rivals mentre comandava la carrera. Tan sols ha hagut de mantenir l'avantatge per creuar la bandera a quadres. Alonso s'ha mantingut segon i ha tancat el podi Mark Webber (Red Bull), a deu segons de l'espanyol.

La sortida del GP d'Alemanya ha estat protagonitzada per la bona arrencada d'Hamilton, que s'ha col·locat líder de la carrera després de la llum verda. Alonso, en una maniobra espectacular, s'ha posat tercer després de la primera corba, en traçar pel costat bo, obligant a Vettel a bloquejar els seus frens per no impactar amb l'asturià.

Hamilton ha imposat un ritme terrible comandant la carrera, la qual cosa li ha permès treure dos segons a Webber en les primeres tres voltes. La remuntada d'Alonso ha començat en la volta vuit, en la qual una apurada de frenada en la primera corba, després de la recta de meta, li ha servit per avançar a Vettel. Posteriorment, l'alemany realitzaria una virolla en la volta deu, que li ha deixat fora de la lluita per la carrera. El de Red Bull ha finalitzat quart, trencant així la seva ratxa d'11 podis consecutius.

Per la seva banda, el pilot espanyol de de Toro Rosso, Jaime Alguersuari, no ha pogut puntuar a Nürburgring. Ha finalitzat en la dotzena posició, trencant així la seva ratxa de tres carreres puntuant.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1