Dimecres, 27 de juliol de 2011 | 13:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba retalla tres punts al PP i es queda a només set

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'últim baròmetre del CIS dóna esperança als socialistes
Rubalcaba retalla tres punts al PP i es queda a només set
27/07/2011 13:02
9rubalcaba-psoe
EP.- L'avantatge electoral del PP sobre el PSOE s'ha reduït en 3,3 punts fins als 7,1 després de la designació d'Alfredo Pérez Rubalcaba com a candidat socialista a la Presidència del Govern. Així ho testifica l'últim Baròmetre del CIS.
En concret, aquest sondeig atorga al PP una estimació de vot del 43,1 per cent, enfront del 43,8 per cent que va assolir en l'enquesta electoral anterior, corresponent al passat mes d'abril.

Per la seva banda, en aquests tres mesos l'estimació de vot del PSOE ha passat del 33,4 al 36 per cent. És a dir, després del nomenament de Rubalcaba com a cap de cartell, s'ha incrementat en 2,6 punts.

"Hi ha partit"

El PSOE ha qualificat de "fantàstiques" les dades de valoració del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), sobre el seu candidat a la Moncloa, Alfredo Pérez Rubalcaba, i ha conclòs d'ells que "hi ha partit" en les pròximes eleccions generals.

El PSOE s'ha expressat així a través d'un missatge al seu compte oficial de la xarxa de missatges Twitter, amb l'etiqueta "efecto Rubalcaba", i també ho ha fet l'equip electoral del candidat, a través del seu compte @conrubalcaba . "Hi ha partit. Amb vosaltres ho aconseguirem. A escoltar, a fer ia explicar. Fem que passi", han escrit.
Joan Manel B.
27/07/2011
Rubalcaba PRESIDENT!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1