Dimecres, 27 de juliol de 2011 | 14:05
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Les circumstàncies no són fàcils per a ningú, però cal complir"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Seriós avís de Zapatero a les autonomies
"Les circumstàncies no són fàcils per a ningú, però cal complir"
27/07/2011 12:45
9sabater-congrés
Seriós avís del Govern a les autonomies: no hi haurà moratòria. El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha advertit, a les portes del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) d'aquesta tarda, que "els compromisos estan per complir-los".
Durant la seva compareixença davant el Congrés per donar compte del segon rescat financer de Grècia, el cap de l'Executiu ha sortit al pas d'una reunió en la que els consellers 'populars' demanaran un ajornament dels avançaments a compte de les comunitats. CiU s'ha sumat a ells.

Segons el president del Govern, la consecució de l'objectiu pressupostari per 2011 -la reducció del dèficit al 6%- requereix "la contribució de tots els nivells d'administració, atenint-se cadascun d'ells als seus propis objectius".

"Sé bé que les circumstàncies no són fàcils per a ningú, però tots hem de complir amb la nostra responsabilitat, amb les nostres responsabilitats institucionals respectives", ha afirmat Zapatero, per sentenciar que "els compromisos estan per complir-los, més en un moment en què la confiança en el marc de la zona euro és encara un bé fràgil".

Tan frágil que el Ibex sigue a la baja. A mediodía caía un 1,63%, encadenando ya tres días de descensos tras la euforia de los últimos días de la semana anterior.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1