Publicitat
Barcelona 27ºC
Girona 25ºC
Lleida 23ºC
Tarragona 27ºC
Palma 28ºC
València 25ºC

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Carles Gaig

Gaig, de família cuinera, ha sabut renovar la cuina catalana sense perdre les arrels. Passarà l'estiu a la Cerdanya

Aquest estiu el que faré és treballar. Tanquem el restaurant però la fonda estarà oberta, així que salto d'un a l'altra. Podré escapar-me una setmana de vacances a la Cerdanya per descansar i desconnectar. M'agrada molt anar a la muntanya, em relaxa. En canvi, la platja m'atabala. Quan pujo allà, m'ho passo molt bé, anem amb bici i fem excursions. Enguany ha fet un temps molt bo per al bolet, que amb les pluges ...
Ara Premium

3 continguts gratuïts cada dia

Registreu-vos i accediu als continguts exclusius de l’ARA. Si ja esteu registrats, inicieu sessió.

accés il·limitat per només 4,5 €

Obtingueu accés il·limitat subscrivint-vos-hi per només 4,5 euros.

Publicitat
Publicitat