Dijous, 28 de juliol de 2011 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Política >

Alcaldes de CiU aixequen la veu contra la tisorada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A l'àrea metropolitana, la Selva o el Ripollés apareixen veus dissidents
Alcaldes de CiU aixequen la veu contra la tisorada
27/07/2011 10:47
9manifestacio-14m-retallada
Quan, poc després de la tornada de CiU al Govern de la Generalitat es van anunciar les primeres retallades, l’executiu va atribuir les queixes d’alcaldes socialistes a electoralisme per la proximitat del 22-M. Ara, els alcaldes nacionalistes se sumen a la protesta.
I ho fan des de poblacions importants com Sant Cugat, on el ple ha aprovat una moció que expressa la seva “preocupació i protesta perquè les tisorades en el sistema sanitari públic comportin el tancament i la desaparició de serveis sanitaris”.

Però no només grans municipis de l’àrea metropolitana han aixecat la veu contra el tancament d’equipaments sanitaris. Les zones rurals, amb població més envellida, es veuen molt afectades per la tisorada, i comencen a manifestar la seva disconformitat.

Segons que publica El Periódico, alcaldes nacionalistes com els d’Hostalric o Vidreres (Selva), que hauran de desplaçar-se a Santa Coloma de Farners, ja han denunciat una situació que afecta a 59.000 persones.

També al Ripollés, batlles com els de Ripoll, Molló, Sant Pau de Segúries o Villalonga de Ter també han mostrat, d’una manera o una altra, la seva disconformitat per haver d’anar fins a Campdevànol, quan fins ara només havien d’anar a Camprodon.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1