Dijous, 28 de juliol de 2011 | 14:38
Vostè es troba a: Inici > Política >

Herrera acusa al Govern de "complicitat" en els canvis en les ordres de desnonaments

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Demanaran que comparegui Bozal
Herrera acusa al Govern de "complicitat" en els canvis en les ordres de desnonaments
28/07/2011 10:10
9ferrera
El president del grup d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Herrera, ha criticat la “complicitat” del Departament de Justícia de la Generalitat amb els canvis en les ordres de desnonaments, que a partir d’ara podrien fer-se sense fer públics ni la data ni l’hora del mateix.
Per Herrera, el que hauria de fer el Govern, i el seu President en concret, “és abordar aquestes situacions amb mesures polítiques i socials i no amb actuacions de violència policial".

"Abans d'enviar la policia cal enviar els treballadors socials i a l'agència catalana de l'habitatge", ha indicat Herrera al mateix temps que ha demanat al president de la Generalitat "que convoqui als responsables de les entitats financers per instar-los a aturar els desnonaments en curs".

El diputat d’ICV ha alertat que els desnonaments "s'han de fer en hores hàbils, sinó són actes administratius nuls".

El president del grup ecosocialista ha anunciat que el seu grup parlamentari, a més de reiterar la demanada compareixença del conseller d'interior, Felip Puig, per donar explicacions sobre el canvi d'actitud del Govern davant els desnonaments i arran de les accions policials d'aquesta setmana en el desnonament del Clot, també demanaran la compareixença de la consellera de justícia per a què doni explicacions dels canvis en les ordres de desnonament i per demanar que intercedeixi davant aquests fets que vulneren els drets dels afectats.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1