ACN | Actualitzat el 27/07/2011 a les 19:40h

Detinguts 64 membres d'una banda vinculada a la camorra italiana

La xarxa introduïa a través dels ports de Sevilla, València i Màlaga, desenes de contenidors amb material falsificat procedent de la Xina Foto: ACN

La Guàrdia Civil ha detingut 64 membres d'una banda criminal internacional vinculada a la camorra italiana en el marc de l'operació 'Leatherface' que ha desenvolupat en diversos territoris de l'Estat. Segons ha informat el cos armat, entre els detinguts hi ha el màxim responsable, Giulaiano R., i el seu lloctinent a l'Estat, Vittorio, P., així com el comptable. Als detinguts -tots italians menys un espanyol i un brasiler- se'ls imputen delictes d'associació il·lícita, blanqueig de capitals, contra la hisenda pública i contra la propietat industrial. Al nostre país, la Guàrdia Civil ha practicat registres domiciliaris a Barcelona i València.

D'altra banda, també s'han identificat 60 persones més relacionades amb els fets investigats que estan en ordre de cerca internacional.

Les investigacions es van iniciar a principis del 2010 quan el Grup de Delinqüència Econòmica de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil va tenir coneixement, a través d'EUROPOL i altres vies d'investigació, de l'activitat delictiva que estaria desenvolupant a l'estat espanyol l'organització criminal ara desmantellada.

La xarxa, dirigida des de Nàpols per diversos membres d'una mateixa família vinculats a la camorra, intentava monopolitzar un sector de mercat, aplicant tècniques fraudulentes.

Per dur a terme la seva activitat l'organització adquiria enormes quantitats de productes falsificats a la Xina que eren enviats fonamentalment a l'estat espanyol i a Itàlia, on part d'ells eren. Al nostre país, la Guàrdia Civil ha practicat registres domiciliaris a Barcelona i València, i a la resta de l'Estat també n'ha practicat a Màlaga, Madrid i Sevilla, 12 en conjunt, confiscant un gran volum de mercaderia i documentació en suport físic i informàtic relacionat amb la investigació.

Navega per les etiquetes

Camorra

COMENTARIS

+0
-0
Curiós
Anònim, 28/07/2011 a les 18:16
És curiós que en aquest article, malgrat que parla de delinqüents estrangers, no hi ha cap comentari de la presumpta Núria exigint la neteja de sang i l'expulsió immediata de tots aquests pitjor que terroristes que també fan anar tapades les seves dones.
+0
-0
corrupCIU socioconvergentPSC-PP
Anònim, 28/07/2011 a les 12:24
Hi ha algú del PSC o CDC i PP...? i mira que els tenim ben aprop de casa nostra i tots saben qui son.!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: