Divendres, 29 de juliol de 2011 | 14:01
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Gasol sona com a nou propietari d'Hispània

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Té dret de tempteig sobre l'equip de F1 fins al 22 d'agost
Gasol sona com a nou propietari d'Hispània
28/07/2011 13:14
9Pau Gasol en roda de premsa
El millor jugador espanyol de bàsquet de tots els temps, Pau Gasol, es planteja la possibilitat d'adquirir, a través de l'empresa que gestiona els seus drets d'imatge als Estats Units, l'equip Hispània de Fórmula 1.
Gasol forma part de l'accionariat d'aquest equip, que recentment ha estat comprat per l'empresa de capital de risc Thesan, des dels seus inicis, quan va comprar accions per valor d'un milió d'euros.

Segons publica As, la clau de l'operació és que Thesan encara no ha ingressat els 46 milions d'euros necessaris per certificar la compra, i Gasol té dret de tempteig fins al 22 d'agost per fer efectiva la compra, que suposaria tot un cop d'efecte.

L'empresa nord-americana que gestiona els drets del pivot català, 'Wasermann Media Group', podria aliar-se amb l'empresa xinesa Erdos per fer-se amb Hispània. I és que el grup xinès tindria la intenció de col·locar a un pilot d'aquesta nacionalitat a la graella de sortida del Gran Circ. Seria Ho Pin Tung, en l'actualitat pilot provador de Renault.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1