Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:18
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Voldria canviar la meva vida per la del ser que tant estimen"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ortega Cano escriu una carta a la família de Carlos Parra
"Voldria canviar la meva vida per la del ser que tant estimen"
28/07/2011 09:31
9ortega-cano
Ortega Cano ha escrit una carta a la família de Carlos Parra, que aquests afirmen no haver rebut. En ella, l'extorero lamenta la mort de Parra i assegura que "és de les vegades que voldria canviar la meva vida per la del ser tant estimen".
La carta la va escriure el 14 de juliol, i en ella Cano expressa el seu "més sentit i profund" condol per la mort de Carlos Parra en l'accident que el vidu de Rocío Jurado va tenir al juny, i que està envoltat d'una gran polèmica per la possibilitat que aquest pogués presentar altes taxes d'alcohol en sang.

Entre les paraules cal destacar la frase en la que el destre confessa que es canviaria pel mort: "És de les vegades que voldria canviar la meva vida per la del ser que tant estimen, i que gaudissin de la seva presència".

"Sé que no servirà d'alleujament al dolor que pateix, però he volgut reflectir per escrit el sentiment que m'embarga", escriu.

Finalment, afirma haver "vessat moltes llàgrimes de dolor i sofriment pel record de Don Carlos Parra", per això "estic amb vostès en un moment tan amarg".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1