Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Troben buit el pis on s'havia atrinxerat l'autor d'un tret a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En plena avinguda Diagonal
Troben buit el pis on s'havia atrinxerat l'autor d'un tret a Barcelona
29/07/2011 14:19
9mossos
EP.- Els Mossos d'Esquadra han trobat buit l'habitatge del número 336 de l'avinguda Diagonal de Barcelona en què s'ha produït un tiroteig i on ual presumptament hi havia un home atrinxerat després de disparar a un altre a la cama, segons la versió que el propi ferit havia donat a la policia.
Després d'accedir a l'immoble tirant la porta al terra, els agents només han trobat l'arma automàtica curta amb la que presumptament s'hauria comès el tret, però no han trobat a ningú dins, de manera que ara han activat un dispositiu de recerca al voltant.

En declaracions als periodistes, la intendent dels Mossos, Rocío Rubio, ha explicat que l'important dispositiu policial desplegat, amb efectius del Grup Especial d'Intervencions (GEI) dels Mossos i dels ARRO, es deu a la intenció de preservar "la integritat dels veïns " i a la credibilitat que se li ha donat al testimoni del ferit.

No obstant això, no es descarta cap hipòtesi, pel que podria ser que la informació oferta per la víctima, que ha declarat que el seu company de pis li havia disparat a la cama perquè "s'havia tornat boig", hagi estat alguna manipulació, ja que no hi ha hagut cap testimoni.

Segons Rubio, ara estan recollint proves al lloc i estan buscant el projectil, que ha entrat i sortit de la cama de la víctima i que no s'hauria recuperat.

El ferit ha sortit de l'immoble cap a les 11.30 hores i ha anat al bar Brasília, just al costat, on ha estat atès pel personal, que l'havia vist ja en altres ocasions, des de feia un any aproximadament.

Segons ha explicat als periodistes la propietària del bar, Lucía Rolle, quan ha arribat anava cobert de sang i "sagnant moltíssim", pel que han trucat immediatament al número d'emergències 112.

L'home, que parla en perfecte anglès i poc castellà, ha estat assegut i tot el temps mirant a la porta per si venia algú, ha explicat Rolle.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha atès al lloc perquè l'home no estava molt greu i la seva vida no corria perill, i l'han traslladat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona una vegada ha conclòs l'operatiu policial.

Antecedents

La víctima, d'Europa de l'Est, té algun antecedent policial per maltractaments, tot i que encara no han transcendit més detalls de qui és i de si realment conviu amb el presumpte autor del tret.

Des de l'hora de l'incident fins que la policia ha pogut entrar al pis i revisar tot l'edifici, sobre les 14.30 hores, els veïns han estat confinats a casa seva i l'avinguda Diagonal ha estat tallada entre els carrers Nàpols i Sicília, enmig d'un fort dispositiu que ha inclòs als GEI, ARRO, agents de seguretat ciutadana, i algun franctirador, a més de la policia científica.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1