Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:05
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els Barrufets arriben a la gran pantalla

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de cartellera
Els Barrufets arriben a la gran pantalla
29/07/2011 12:20
Els Barrufets, els petits éssers de color blau als quals havíem conegut sempre a través de la televisió i en el seu poblat del bosc, salten a la gran pantalla i a la Gran Poma. I és que el malvat Gargamel i els pitufos aniran a parar, en una trepidant persecució, fins al nostre món. Nova York els rep.
La llanterna verda. Els Barrufets no són els únics éssers extraplanetaris que arriben als cinemes aquest cap de setmana. La germanor de guerrillers del cos de la Llanterna Verda també entra en escena per salvar el planeta del seu nou enemic, Parallax. Per destruir-lo, hauran de reclutar al primer humà, Hal Jorndan, que haurà d'aprendre a conviure amb el seu nou estatus (veure tràiler).

La víctima perfecta. Després de separar-se del seu marit, la jove cirurgiana Juliet Devereau es muda a un gran edifici antic. Durant els primers dies íntima amb el seu caser, Max, però quan estava a punt de començar una nova relació, Juliet es fa enrere. Aviat, s'adonarà que no està sola a l'edifici, i que hi ha molts passadissos i accessos que desconeix i que Max podria utilitzar per alimentar la seva obsessió per ella (veure tràiler).

El món és gran i la felicitat està a la volta de la cantonada. És la història d'un noi búlgar, Àlex, educat a Alemanya que, després d'un accident de cotxe, perd la memòria. El seu avi l'acompanyarà en un viatge per mitja Europa per, a través dels records, intentar que Alex recuperi la seva vida. Drama en el qual el backgamon i els conceptes de sort i felicitat juguen un paper determinant (veure tràiler).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1