Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:15
Vostè es troba a: Inici > Política >

Endesa confirma el fitxatge del pluriempleat David Madí

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Presidirà el consell assessor de l'elèctrica, que busca arrimar-se al poder
Endesa confirma el fitxatge del pluriempleat David Madí
27/07/2011 09:19
david 9madi
Es confirma l’entrada de David Madí a Endesa com a president del seu Consell Assessor a Catalunya. L’un continua així amb la seva meteòrica carrera a l’empresa privada, mentre que l’elèctrica s’arrima al poder tant a Catalunya com a Espanya.
Segons que ha pogut confirmar aquest mitjà, Madí tindrà contacte directe amb el president de la companyia, Borja Prado. Ocuparà un càrrec que fins ara ocupava el catedràtic de la UAB Antón Costas, i el relleu es farà efectiu l’1 de setembre.

No és aquesta la única ocupació de Madí al sector privat. Gestiona les empreses familiars i, a més, en les darreres setmanes també s’ha incorporat a la consultora Deloitte com a responsable de l’àrea de Sector Públic. La seva arribada ha coincidit amb la concessió a l’empresa de l’auditoria que examinarà els comptes de la Generalitat.

També la que ha d’analitzar l’estat dels números de la CCMA podria recaure en Deloitte, ja que una polèmica clàusula limita la terna de candidates a com a molt quatre.

En aquest sentit, a Madí sempre se l’ha vinculat amb força al debilitament progressiu dels mitjans públics per afavorir l’externalització de serveis i, en última instància, els mitjans privats, en concret el grup Godó.

Endesa s’arrima al poder

L’elèctrica, per la seva banda, s’arrima al poder de la Generalitat en un moment en què el Govern català acaba d’aprovar una multa per l’episodi de les nevades de només 550.000 euros que Endesa podrà recórrer. Aquesta sanció contrasta amb la que va haver de pagar per l’apagada a Barcelona l’any 2007, de més de set milions d’euros.

El moviment d’Endesa també s’entén com un intent d’apropar-se al poder establert en un moment de debilitament del sector públic. I ho fa tant a Catalunya com a la resta de l’Estat, ja que la companyia que presideix Borja Prado es va avançar a una hipotètica victòria del PP amb la incorporació de l’expresident Aznar com a assessor per a Llatinoamèrica.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1