Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La Monumental manté els dubtes sobre José Tomás

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Quatre curses de brau durant el mes d'agost i silenci sobre La Mercè
La Monumental manté els dubtes sobre José Tomás
25/07/2011 13:38
9jose-preses-bcn
L'empresa gestora de la plaça de toros de la Monumental de Barcelona ha anunciat aquest dilluns que celebrarà quatre curses de toros durant el mes d'agost, el tercer anunci d'aquest tipus en el que va d'any.
L'anunci no desvetlla de moment els toreros que acudiran a Barcelona en la Fira de la Mercè del mes de setembre, el festeig que previsiblement posarà el punt i final als toros a Catalunya després de la prohibició aprovada pel Parlament.

Les quatre corregudes de toros del mes d'agost se celebraran els diumenges 7, 14, 21 i 28 i està prevista la participació de toreros menys coneguts com Padilla, Curro Díaz i Morenito de Aranda; López Chaves, Luis Vilches i López Díaz; Uceda Leal, Antonio Barrera i Leandro, i Juan Bautista, Salvador Vega i Miguel Tender.

La principal incògnita segueix sent si tornarà a Barcelona José Tomás, que ha reaparegut aquest cap de setmana a València després de l'agafada que va tenir a Aguascalientes (Mèxic), l'únic torero que ha aconseguit omplir La Monumental en els últims anys, i el retorn del qual podria coincidir amb el final dels festejos a Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1