Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:07
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Cinc milions separen a Cesc del Barça

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'Arsenal insta al club blaugrana a augmentar l'oferta pel jugador
Cinc milions separen a Cesc del Barça
Esports 30/07/2011 14:25
L'esperat traspàs de Cesc Fàbregas al Barça ha entrat en el moment final de la negociació. Per primera vegada, el club londinenc ha obert la porta a la marxa del seu capità, però també ha fixat clarament les seves exigències. Pretén que el Barça augmenti en cinc milions d'euros la seva oferta final, el preu just (40 milions) que considera farà factible l'operació.
cescfabregas
L'Arsenal espera tancar el 'cas Cesc' abans del dilluns, però imposa condicions al Barça perquè tanqui finalment l'operació de traspàs. El jugador d'Arenys s'ha sortit amb la seva i ha obligat al club londinenc a que admeti la possibilitat de negociar la seva marxa, com fins al moment no havia fet, especialment el seu entrenador, Arsène Wenger, qui més s'ha resistit a deixar marxar al seu 'jugador bandera'.

L'operació té un preu: 40 milions d'euros, als quals el Barça es resisteix a arribar. La seva última oferta ha estat de 35. El president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, ha instat a la directiva blaugrana a que arribi a l'acord definitiu si vol realment al jugador. "Han perdut el temps durant un any i mig. Han de prendre una decisió ja", ha instat Hill-Wood en el rotatiu Daily Mail. Vol una solució abans del dilluns. La Premier League arrenca el 13 d'agost

Cesc està ja a la rampa de sortida. Avui no estarà a la presentació de l'Arsenal en l'Emirates Stadium, com tampoc va anar a la gira asiàtica ni a l'amistós de Colònia. El jugador ha fet també els seus gestos. Està disposat a baixar-se el sou, i fins i tot a renunciar al percentatge del traspàs que li correspon, amb tal de jugar en el Camp Nou.

Reunió amb Wenger

Cesc es va veure ahir amb Arsène Wenger i li va reiterar que no està en condicions ni anímiques ni físiques. Des que va arribar a Londres per començar els entrenaments, Cesc no ha treballat amb la resta del grup ni s'ha deixat veure amb l'escut de l'Arsenal. Ha estat la seva forma de tibar la corda i de fer veure Wenger que no té el cap centrat en el projecte del club.

"Cesc està inestable. Es debat entre dos amors. Un és el club on es va formar i l'altre l'equip en què s'ha educat des dels 16 anys i el que li va donar l'oportunitat", ha reflexionat el tècnic alsacià. Però, per primera vegada, ha insinuat la seva marxa i es mostra molt més flexible. A Wenger li agradaria una solució ràpida, però és conscient que l'única data límit és el 31 d'agost, com sempre ha dit el Barcelona.
 
"La pilota està en el seu camp", s'ha queixat Hill-Wood, encara que reconeix que les postures s'estan apropant. "Si vols comprar un jugador has de pagar el preu correcte". El problema és que Sandro Rosell, president del Barça, va donar la seva paraula a l'afició que no pagaria els 40 milions que va oferir el Barça l'any passat.

"Al final una bona oferta faria feliç a tothom", ha sentenciat Wenger.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1