Dissabte, 30 de juliol de 2011 | 15:28
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Puig vol convertir els responsables dels CAP en agents polítics

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Envia una circular a tots els centres amb 'consells' davant de protestes
Puig vol convertir els responsables dels CAP en agents polítics
28/07/2011 18:13
9felip-puig-parlament
CatalunyaPress.- Mentre al Parlament, el conseller Ruiz i els grups parlamentaris discuteixen sobre quines conseqüències tindrà la retallada sanitària, el Departament d’Interior ha enviat una circular als màxims responsables dels CAP.
El conseller d’Interior, Felip Puig, pretén que els màxims responsables dels centres d’atenció primària facin un paper proper al d’agents polítics del Govern, ja que se’ls demana que intentin “esbrinar quin és el motiu i intencions que tenen amb la concentració per posteriorment informar als responsables policials”.

A més, se’ls demana que avisin a altres responsables de centres assistencials de la zona dels incidents que s’estan produint “amb la finalitat de prevenir altres incidents”.

Els Mossos també insten a donar avís immediat al 112, indicant “el nombre de persones, actitud mostrada o possible presència d’objectes perillosos.

Criminalització a priori

El comunicat d’Interior criminalitza a priori els possibles manifestants, demanant als responsables dels CAP que mantinguin la calma i evitin l’enfrontament amb qualsevol persona i tanquin els accessos a les “dependències interiors per protegir el material del qual es pugui fer un mal ús, ocasionar danys, sostraccions, etc”.


MARTTIEL
29/07/2011
uNA PREGUNTA : SI UN GOBIERNO TOMA MEDIDAS QUE NO FIGURABAN EN SU PROGRAMA ES MAS , QUE SON CONTRARIAS ¿NO QUEDA AUTOMATICAMENTE DESLEGITIMIZADO?
GEM
29/07/2011
A Puig le gustaría tener una ley de represión de vagos y maleantes y una Brigada Político-Social de la policiía como tenía Franco.
RICARD MARCH
29/07/2011
Es lamentable pero estem tornan a la epoca de la represió, aquest elements son mes perillosos que un mico amb una caixa de bombas, al final algu pendra mal.
wgm
29/07/2011
Aquest paio està per tancar-lo. Llegint la circular es que s´han fumat quelcom nociu. Si la gent no protesta contra els metges ni contra el personal sanitari: Protesta contra Mas, Puig Boi Ruiz i les seves decissions.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1