Diumenge, 31 de juliol de 2011 | 17:13
Vostè es troba a: Inici > Política >

Junqueras proposa un 'recent arribat' a la independència per arraconar Ridao

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El catedràtic Ferran Requejo ha passat del federalisme al sobiranisme
Junqueras proposa un 'recent arribat' a la independència per arraconar Ridao
29/07/2011 10:58
9ferran-requejo
El futur president d’ERC, Oriol Junqueras, ja tindria el seu candidat per impedir que Joan Ridao sigui el cap de cartell de la formació a les eleccions generals. Es tracta, segons La Vanguardia, del catedràtic Ferran Requejo.
Requejo ha fet una evolució política que l’ha dut de ser un dels intel•lectuals que amb més arguments defensaven el federalisme –va arribar a encunyar el terme “federalisme asimètric” que va copiar l’expresident Maragall- a presentar-se com un independentista per descart, ja que hauria arribat a la conclusió, després de la sentència per l’Estatut, que no hi ha altre sistema possible.

Proposant Requejo, i a l’espera de la seva resposta, Junqueras fa el moviment definitiu per arraconar Ridao, a qui no vol liderant la llista d’ERC al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, els darrers dies havia enviat una carta a la militància demanant-li que no avalin cap candidat fins que no acabi el “procés de diàleg intern” que assegura s’està duent a terme.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1