vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
BILDU CATALÀ
Veu possible un pol independentista amb partits i societat civil de cara al 2014?
95 %
5 %
37 vots
Emili: Massa ànsies de protagonismes, interessos en liderar i ...
Dilluns, 01 d'Agost de 2011
01/08/2011
00:00  h.
1 d'agost de 2011
Congrés abans o després?
"Els votants tenen el dret de saber quina serà la relació que el PSC escull tenir amb el PSOE abans d’exercir el seu dret a vot el 20-N"
Editorial
El PSC decidirà avui en una executiva extraordinària si ajorna el Congrés Nacional que tenia previst fer del 28 al 30 d’octubre després que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, anunciés divendres un avançament electoral. El grup Congrésdesdebaix ja ha demanat posposar la trobada dels socialistes catalans per després dels comicis espanyols. Les exconselleres Montserrat Tura i Marina Geli, que ahir van visitar l’escola d’estiu d’aquest corrent socialista, van assegurar que la decisió de retardar o no el congrés es farà “amb serenitat”, “responsabilitat” i buscant el millor per al país. Doncs en aquest sentit, la direcció del carrer Nicaragua no hauria d’oblidar dos elements importants. Els votants tenen el dret de saber quina serà la relació que el PSC escull tenir amb el PSOE abans d’exercir el seu dret a vot el 20-N. I, sobretot, en la complexa situació actual, haurien de considerar que Catalunya no pot tenir, com a mínim fins a final d’any si el congrés es posposa, el principal partit de l’oposició sense capità i navegant en la confusió. Els propers mesos el govern ha de negociar i aprovar definitivament importants temes (els pressupostos 2012, la trossejada llei Omnibus -i els temes que n’han quedat al marge: la reforma de la Corporació Catalans de Mitjans i urbanisme-, la Llei Electoral....) i per això es necessita un interlocutor ferm, recuperat del lament de les derrotes.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida