Dilluns, 1 de agost de 2011 | 14:20
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Twitter estudia controlar els enllaços "sensibles"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Per exemple imatges de nudisme, violència o procediments mèdics
Twitter estudia controlar els enllaços "sensibles"
Comunicació 29/07/2011 18:28
Twitter vol protegir el contingut que es publica a la seva xarxa de microblogging, per la qual cosa està treballant en un nou control que identifiqui als 'tuits' on es publiquin enllaços que condueixin a "informació sensible".
9logo-twitter
La companyia ha anunciat que estan treballant en un nou camp a l'API de Twitter que es mostrarà cada vegada que un 'tuit' contingui un enllaç, donant als usuaris de Twitter l'opció de ser advertit abans que faci clic al mateix.

Segons informa Twitter al blog oficial Twitter Developers, aquest "control parental" es troba en una versió de prova pel que de moment no funciona "amb exactitud". Més endavant posaran a la disposició dels usuaris "camps addicionals" que millorin aquest sistema així com els ajustos necessaris per al seu òptim funcionament en Twitter. De moment no ofereixen més dades i posen a la disposició dels usuaris en el blog una sèrie d'enllaços que redirigeixen als termes d'ús de la xarxa de microblog.

Segons aquests enllaços, la companyia "eliminarà els continguts que poden ser considerats sensibles com a nus, violència o procediments mèdics". Fins i tot, conviden als usuaris a enviar a l'equip de desenvolupadors qualsevol dubte o pregunta sobre aquest tema si troben qüestions que no es tracten en els articles als que enllacen.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1