Dilluns, 1 de agost de 2011 | 14:24
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Troben 25 cadàvers en una barcassa al sud de Lampedusa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Anaven amb altres 271 immigrants vius
Troben 25 cadàvers en una barcassa al sud de Lampedusa
Societat 01/08/2011 10:56
EuropaPress.- La Guàrdia Costanera italiana ha trobat 25 cadàvers en una barcassa en la qual es trobaven altres 271 immigrants vius que pretenien aconseguir l'illa italiana de Lampedusa, segons ha informat el diari 'La Stampa'.
Embarcació pastera immigrants
L'embarcació ha estat albirada per la Guàrdia de Finances al sud de Lampedusa després de rebre una trucada realitzada a través d'un telèfon mòbil per un dels passatgers.

Els agents han trobat als cadàvers després d'haver socorregut als 271 immigrants que viatjaven en l'embarcació, entre ells 36 dones i 21 nens. Cap d'ells ha informat a la Policia sobre els morts, que han estat descoberts pels agents de la Guàrdia Costanera en l'última inspecció que han realitzat a l'embarcació abans d'abandonar-la.

De moment, la Policia desconeix la causa de la mort d'aquestes 25 persones o si han mort pel mateix motiu. Els metges del Poliambulatorio de Lampedusa han realitzat un primer examen als cadàvers, malgrat que encara no han descobert les causes de la mort.

Segons el rotatiu, els metges no han trobat senyals de violència, per la qual cosa es creu que van poder sofrir asfíxia per la falta d'oxigen en els espais tancats del vaixell.

La Capitania del port han aconseguit atrapar l'embarcació a una milla de distància de la illa i ha traslladat als supervivents a la costa en dues embarcacions de la Guàrdia Costanera.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1