Dilluns, 1 de agost de 2011 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Congrés del PSC s'endarrerirà al gener

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Així ho han assegurat a CatalunyaPress fonts socialistes
El Congrés del PSC s'endarrerirà al gener
29/07/2011 13:36
9executiva-psc
CatalunyaPress.- La gran incògnita després de saber que les eleccions generals s’avançaran al 20 de novembre és saber quan se celebrarà el Congrés del PSC. Segons fonts del partit consultades per CatalunyaPress, s’endarrerirà al gener.
Fonts socialistes consultades per CatalunyaPress han assegurat, en confirmar-se l'avançament electoral, que és més que probable que el PSC endarrereixi el seu Congrés fins al mes de gener, un cop ja s’hagi constituït el nou govern sortint dels comicis.

Aquestes fonts apunten que el partit farà pública la data “els pròxims dies”, però que és “pràcticament impossible” realitzar el Congrés “en plena campanya electoral”. “És diferent el cas del PSOE, que ha de celebrar la Conferència Política. A nivell orgànic, aquests dos esdeveniments són molt diferents”, apunten.

I és que si una conferència política serveix per sentar les bases de cara a unes eleccions, el Congrés ha de marcar la línea política per tota una legislatura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1