Redacció osona.com | Actualitzat el 29/07/2011 a les 15:44h

Chumillas puja a Osona... a dinar

Miquel Vilalta pressiona perquè s’acceleri el seu relleu a la presidència comarcal del PP.

Pedro Chumillas i Miquel Vilalta, en un conegut restaurant de Vic, aquest dijous. Foto: Albert Alemany

Miquel Vilalta, president del PP a Osona, ja va temps que reclama un canvi a la direcció del partit a la comarca. Ja ho va anunciar fins i tot abans de les eleccions, a la roda de premsa de presentació de la campanya electoral local. Calia algú de fora amb cara i ulls per redreçar la sotragada del PP als últims comicis, defensava Vilalta. La persona escollida per revitalitzar el PP a la comarca va ser el diputat Pedro Chumillas, que també va presentar-se a les passades eleccions a l’Ajuntament de Vic, on no va obtenir representació.

De moment, Vilalta continua tenint la direcció del partit a Osona i es coordina amb Chumillas. La intenció de Vilalta, però, passa per anar perdent protagonisme i apartar-se dels primers llocs del front polític, com ja ha declarat els darrers dies per enèsima vegada en alguns mitjans de comunicació.

Chumillas no l’ha ajudat gaire. Un cop celebrades les eleccions, el diputat popular gairebé va desaparèixer del mapa, al•legant molta feina al Parlament. Ara, però, sembla que el recanvi a la presidència del PP comarcal podria accelerar-se.

Aquest dijous, Chumillas i Vilalta van dinar junts en un conegut restaurant de Vic. Entre els punts que van tractar, hi havia el de la renúncia de Vilalta a la presidència del PP Osona, que es podria fer efectiva a les properes setmanes.

Navega per les etiquetes

Pedro ChumillasMiquel VilaltaPP

Referències a Internet

Chumillas

COMENTARIS

+0
-0
un dinar?
Anònim, 02/08/2011 a les 14:21
Perque des d'osona.com no es dona el mateix protagonisme a altres partits com se li dona amb aquest personatge (no per res, representa el partit mes minoritari de la comarca, per vots a totes les eleccions tant municipals, catalanes, espanyoles) i cada cop que puja surt una noticia

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
divendres
16°C  30°C
dissabte
19°C  30°C
diumenge
30°C  16°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 48
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: