València 26ºC

Torneig d'Històrics Eufòria de l'Horta

Futbol Català

Campanada de l'Horta en l'estrena de l'Històrics

L'equip barceloní dóna la sorpresa als penals després d'empatar 0-0 contra el Santboià en l'únic partit de la fase de grups disputat a 90 minuts

Futbol Internacional

La selecció espanyola sub-19 derrota la República Txeca i guanya l'Europeu de Romania (2-3)

L'equip, amb 5 catalans titulars (Sergi Gómez, Gerard Deulofeu, Edgar Badia, Albert Blázquez i Ignasi Miquel) s'ha imposat a la pròrroga després que el matx acabés 1-1

Raúl Rodríguez lluitant amb Lionel Messi. Raúl Rodríguez amb Messi

Espanyol

L'Espanyol puja Raúl Rodríguez al primer equip

El club blanc-i-blau dóna fitxa del primer equip al defensa, que renova fins el 2013 i lluirà el dorsal número 3 que ha alliberat la marxa de David Garcia

Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil. Neymar

Primera Divisió

El president del Santos diu que rebutjaran l'oferta del Reial Madrid per Neymar

El diari brasiler Lance cita declaracions del president del Santos en què assegura que aquest dilluns oficialitzarà el "no" del club a l'oferta dels blancs pel brasiler

Espanyol

Sergio García: "Aquest any vull ser titular"

El davanter de l'Espanyol es mostra optimista per a aquest nou curs i reconeix que durant la primera temporada no va poder demostrar el seu joc i se sent "en deute amb l'afició"

Espanyol

Dátolo continua entrenant-se al marge i podria ser baixa a l'amistós de dijous

L'extrem periquito treballa a un ritme menys intens des de divendres, per una sobrecàrrega al recte anterior i, segurament, no es desplaçarà a Sevilla per jugar el IV Memorial Antonio Puerta

Vacas, el tècnic pratenc Vacas, el tècnic pratenc

El Prat vol tornar a mirar cap a la zona noble

A l'entitat potablava ningú s'amaga de l'ambiciós objectiu

Ballesteros, el gol del Lleida

El punta, procedent del Lugo, nou referent de l'equip

Futbol Femení

Un gol de la periquita Alba Pomares permet Espanya revalidar el títol de campiona d'Europa sub-17

Al temps afegit i després d'una brillant jugada i millor assistència de la castellonenca Gemma Gili, la davantera de l'Espanyol ha superat la portera francesa amb un bon xut per donar el títol a la selecció de Jorge Vilda

BRASILEIRAO

Ronaldinho recupera la rialla i és el màxim golejador de la lliga brasilera

Ronaldinho Gaucho és el màxim golejador de la lliga brasilera després de 12 jornades amb 9 gols. L'exjugador del Barça és el líder del Flamengo.