Dimecres, 3 de agost de 2011 | 16:10
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Alonso: "Ferrari torna a lluitar per les carreres"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tercer podi consecutiu de l'espanyol a Hongria
Alonso: "Ferrari torna a lluitar per les carreres"
Esports 31/07/2011 18:49
Fernando Alonso ha recuperat l'alegria i les bones prestacions del seu Ferrari. L'asturià ha encadenat el seu tercer podi consecutiu en el GP d'Hongria, disputat en el circuit d'Hungaroring, a on ha guanyat Button. Amb l'optimisme recuperat, Alonso ha agraït el treball dels mecànics i encara amb moltes esperances la segona meitat del campionat.
alonsohungaroring
"Ha estat una carrera fantàstica i molt emocionant, veig amb optimisme la segona part del campionat, ja que podem millorar una mica més i treballar dur", ha declarat l'asturià al final d'una carrera que ha estat marcada per la pluja i les nombroses parades en boxes, i en la qual l'espanyol ha passat en quatre ocasions pel 'pit-lane'.

"En aquest tipus de condicions la carrera és molt llarga. Cal estar sempre molt centrat perquè amb tantes parades en tallers i tants canvis meteorològics pot passar qualsevol cosa", ha apuntat el pilot de Ferrari.

La carrera l'ha guanyat el pilot britànic de McLaren Jenson Button, per davant de l'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) i del propi Alonso (Ferrari).

Button ha acabat vencent a Hungaroring, en una carrera dominada pel britànic Lewis Hamilton (McLaren), però que ha acabat perdent pels seus errors i per una sanció dels comissaris. Button s'ha aprofitat de la situació i ha acabat imposant-se en la seva carrera número 200 en la Fórmula 1, en el mateix circuit en el qual havia aconseguit la seva primera victòria.

Sorpresa en la sortida

La sortida d'Alonso no ha estat aquesta vegada com l'havia "predit", ja que partint des de la cinquena posició ha arribat a ser avançat. "La sortida no ha estat com esperava. Hi hagut d'avançar a Michael (Schumacher) i a Rosberg (Mercedes) dues vegades", ha recordat.

Finalment, Alonso ha volgut fer patent l'evolució del seu Ferrari, agraint el treball realitzat pel seu equip, especialment en l'últim mes de juliol, ja que en les últimes tres carreres, el corredor espanyol ha estat el pilot "que més punts ha sumat". "Ferrari torna a lluitar per les carreres", ha dit eufòric.

"Sóc el pilot que més punts ha aconseguit en les tres últimes carreres, amb diferents condicions i en diferents pistes. Estic content perquè l'equip ha fet un pas endavant, igual que McLaren, per la qual cosa la competència és molt divertida per veure-la des de fora amb tres equips que poden guanyar carreres", ha sentenciat Alonso.

En la classificació del Mundial segueix manant l'alemany Sebastian Vettel, amb 234 punts. El segueixen, Mark Webber, amb 149; Lewis Hamilton, amb 146, Alonso, amb 145 i Jenson Button, amb 134 punts.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1