| Actualitzat el 20/06/2011 a les 08:36h

La final de Conèixer.cat es farà dissabte 18 de juny a Can Pau Raba de Vic

La final de Conèixer.cat es farà dissabte a Can Pau Raba de Vic.

El divendres 27 de maig va començar a La Central de Vic el concurs Conèixer.cat, organitzat per Òmnium Cultural, que se centra en el coneixement de la cultura popular, les tradicions, les festes, la gastronomia, la història, les arts... Els participants s'organitzen en equips i tenen quatre sessions de formació abans d'arribar a la final, que tindrà format de concurs televisiu.

La final es farà aquest dissabte, 18 de juny, al centre cívic de Can Pau Raba de Vic, a les 6 de la tarda. Està oberta al públic.

Les sessions formatives són una combinació de teoria i de pràctica i s'organitzen a partir de les quatre estacions de l'any. La primera sessió, de divendres 27 de maig, es va dedicar a la tardor i va incloure un tast de castanyes de Viladrau i de productes derivats de les castanyes.

Les tres sessions formatives següents, dedicades a l'hivern, la primavera i l'estiu, els tres primers divendres de juny: 3, 10 i 17. En cada sessió, els concursants han de superar una petita prova per obtenir una puntuació que ja servirà per al concurs final del dissabte 18 de juny. La final es farà amb públic i serà conduïda per un presentador en forma de concurs de televisió. Els equips optaran a diversos premis, com ara una excursió amb burricletes, entrades de cinema i de teatre, dinars o sopars en restaurants, llibres, discos, jocs, etc.

Conèixer.cat és un programa d'Òmnium Cultural obert a tota la població de la comarca d'Osona, a partir dels 16 anys. Té com a objectiu divulgar la cultura popular catalana i alhora fomentar la cohesió social a Osona. Pep Vila és el coordinador del programa i Pep Comeres s'encarrega dels continguts i de la direcció de les sessions formatives.

Navega per les etiquetes

concurscultura popularÒmnium Cultural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
divendres
16°C  30°C
dissabte
19°C  30°C
diumenge
30°C  16°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 48
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: