Dijous, 4 de agost de 2011 | 14:48
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Jeffren: "Em vaig trist, però sense rancor"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No li va agradar ser usat com a moneda de canvi
Jeffren: "Em vaig trist, però sense rancor"
03/08/2011 17:57
9jeffren
EP.- El futbolista Jeffren Suárez, a punt de tancar oficialment la seva sortida a l'Sporting Club de Portugal, ha mostrat la seva tristesa per deixar el FC Barcelona i ha reconegut haver sabut per la premsa de la intenció del club 'blaugrana' d'usar-lo com a moneda de canvi en l'operació Alexis Sánchez, una cosa que li va saber "bastant greu".
"Em vaig trist perquè no volia deixar el club que vull, però també amb una il·lusió enorme per aquest nou repte a l'Sporting i qui sap si algun dia podré tornar al club", va augurar en declaracions a la Cadena COPE recollides per Europa Press.

El canari va assegurar deixar el Barça "sense guardar rancor a ningú", encara que va reconèixer que no li va agradar assabentar-se per la premsa que el club ho volia "usar de moneda de canvi" en el fitxatge del xilè Alexis Sánchez.

L'extrem, segons va explicar, va prendre la decisió de deixar el club després de parlar amb Guardiola. "Em va dir que no anava a tenir tants minuts, així que amb la meva família decidim anar a un altre equip en el qual pugui jugar més. Li agraeixo al míster la sinceritat i l'oportunitat que m'ha donat de jugar en el primer equip, en el millor equip del món", es va sincerar.

Finalment, Jeffren no descarta "tornar en dos anys com un jugador d'elit molt més madur", i va desitjar "molta sort a tots els culés" per a la nova temporada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1