Divendres, 5 de agost de 2011 | 12:43
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Salut no permetrà més acampades als hospitals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Departament amenaça amb prendre “les mesures que siguin necessàries”
Salut no permetrà més acampades als hospitals
04/08/2011 18:50
Protesta de Santa Perpètua
P. Alegre.- El Departament de Salut que dirigeix Boi Ruiz ha amenaçat aquest dijous amb prendre “les mesures que siguin necessàries” per garantir la tasca dels professionals mèdics i ha acusats als veïns que protesten contra les retallades d’“impedir el normal funcionament d’alguns centres”.
Mitjançant un comunicat remès als mitjans de Comunicació, el departament de Salut ha anunciat que “prendrà les mesures que siguin necessàries per a la protecció dels professionals i així garantir el correcte exercici de les seves tasques”.

Les protestes que estan duent veïns de diferents indrets de Catalunya contra els tancaments de centres o d’alguns dels serveis dels que encara romanen oberts, com a Santa Perpetua de la Mogoda o el Barri de Gràcia, on s’està protestants amb acampades, no fa cap gràcia al Departament, que “lamenta totes aquelles actuacions de protesta que suposin incrementar la incertesa i generin dubtes als ciutadans sobre la garantia d’atenció sanitària, la qualitat del nostre sistema sanitari i la confiança en els seus professionals”.

Es per això que la conselleria dirigida por Boi Ruiz ha instat a “que s’aturin determinades accions que s’han produït en els darrers dies i que han suposat l’ús inadequat dels equipaments sanitaris ocasionant molèsties per a pacients i professionals, que han impedit el normal funcionament d’alguns centres”.
Margarita
05/08/2011
Eso, eso!!! Ahora pide ayuda a su compañero Puig y ala!, carga de los mossos. Si es que son como niños jugando a médicos y a batallitas. Lo malo es que juegan con nuestra salud y con nuestra libertad. La derecha siempre actúa igual sea el siglo que sea.
àlatac
05/08/2011
El Conseller s´entesta en voler fer-nos, creure que les protestes son contre els metges i el personal sanitari. Les pretestes van dirigides per la seva nefasta gestió al Cap de la consellería i contra eles decissions del govern dels millors, com es varen batejar ells mateixos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1