Divendres, 5 de agost de 2011 | 12:43
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Fa calor, gaudiu a l’aire lliure

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana a Barcelona
Fa calor, gaudiu a l’aire lliure
05/08/2011 10:46
Després d'un atípic mes de juliol amb més pluges que sol, l'estiu continua a la ciutat i ho fa amb un primer cap de setmana d'agost ple de propostes culturals. Des del cinema a l'aire lliure del Gandules al CCCB fins a la música en viu del Busker's Festival a diferents espais de la Barceloneta o el viatge a la Belle Époque del CaixaForum.
L'agost arriba a Barcelona, però la ciutat no tanca per vacances. Aquests dies d'estiu torna el cicle Gandules de cinema a l'aire lliure que omple el pati del CCCB cada dimarts, dimecres i dijous amb pel•lícules inèdites o poc vistes i també de producció pròpia.

En aquesta edició, els diners i les desigualtats econòmiques i socials que moltes vegades provoquen seran un dels fils argumentals, d'un total de deu films.

Si us agrada el cinema en petit format tampoc us podeu perdre les propostes del Mecal Air, curtmetratges a la fresca acompanyats d'una deliciosa barbacoa cada divendres al Poble Espanyol.

Nascuda al carrer

També a l'aire lliure és la proposta musical d'aquesta setmana al barri de la Barceloneta, el Busker's Festival. Diferents grups tant locals com internacionals oferiran diversos espectacles a peu de carrer, en dotze espais diferents del barri de pescadors.

Aquest any, el grup La Pegatina faran de padrins del festival, una formació que també va començar al carrer. Altres grups seran Made in Barcelona, El Puntillo Canalla, Wild Marmalade o Mala Junta Trio.

Però les propostes musicals no es queden aquí. El festival Mas i Mas us porta aquest divendres al Jamboree els Get the Blessing, la nova sensació del jazz britànic amb membres del grup Portishead.

La Belle Époque

També aquests dies podreu veure al CaixaForum "Retrats de la Belle Époque", una exposició que viatja fins al final del segle XIX i els primers anys del XX, i ho fa a través dels retrats de tres generacions de pintors.

L'exposició mostra la cara més coneguda de l'impressionisme, el postimpressionisme i les primeres avantguardes del segle XX, però també la vida artística del moment més amagada, a través de prop d'un centenar d'obres i personatges tocats pels pinzells de Sorolla, Munch, Tolouse-Lautrec o Boldini.

Un imprescindible de la fotografia

A través de prop de dues-centes instantànies, la Pedrera mostra l'obra d'un dels imprescindibles de la fotografia contemporània, Francesc Català-Roca, un fotògraf que va renovar la disciplina dels seus temps amb una nova manera de captar la vida diària.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1