Redacció | Actualitzat el 04/08/2011 a les 18:10h

Pep Poblet i Nito Figueras porten el «Di-versions Sonores» a Rupit

Aquest divendres 5 d'agost, el  músic osonenc Pep Poblet i el pianista Joan 'Nito' Figueras presentaran a Rupit el concert 'Di-versions Sonores', una selecció de temes pop de totes les èpoques. L'actuació serà el punt culminant de la 2a edició del Sopar Musical de la Fonda Marsal.

El saxofonista Pep Poblet i el pianista Nito Figueras oferiran un concert ple de sensibilitat i joc musical entre els dos artistes amb uns temes, bàsicament de pop de totes les èpoques, oberts a l'exploració i la improvisació en directe.

Les places pel sopar i la posterior actuació de Pep Poblet i Nito Figueras són limitades, tot i que també es pot assistir al concert sense necessitat de sopar prèviament a la Fonda Marsal.

Pep Poblet

El saxofonista osonenc té una dil•latada trajectòria musical. Entre molts d'altres, ha format part de grups històrics com Duble Buble, la Salseta del Poble Sec o l'Orquestra Maravella i ja més recentment, del 2002 al 2008, va acompanyar a David Bisbal en totes les gires de l'artista. Actualment, acompanya a Víctor Manuel i Ana Belén en les gires pel continent americà i també participa en l'espectacle 'A prop del mar' de Nina i els Port Bo.

Ha col•laborat també amb programes de televisió, espectacles teatrals i amb cantants d'estils molt diversos. Pel que fa a la producció pròpia, l'any 1999 edita el seu primer CD en solitari, 'Viatges', al que segueixen els treballs 'Blau' (2001) i '3' (2006) . L'any 2010 publica el seu darrer disc, 'Saxology'. Més informació: www.peppoblet.com

Joan 'Nito' Figueras

Nascut a la localitat gironina de Salt, Joan 'Nito' Figueras comença a treballar professionalment com a músic als 15 anys. Tot i fer la carrera de piano clàssic, els seus gustos s'inclinaven més cap a la música moderna. En la seva extensa carrera fa de pianista en formacions de ball, acompanyant a cantants i també col•labora en programes de ràdio i televisió.

El 2004 treu al mercat el seu primer CD 'Viviendo ahora', al que segueix el treball 'Opcions', l'any 2007. L'any passat publica el seu tercer treball, 'Arrels', en el que versiona alguns dels temes que més l'han influït en la seva vida.


Navega per les etiquetes

Pep PobletFonda Marsal

Referències a Internet

Rupit

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
divendres
16°C  30°C
dissabte
19°C  30°C
diumenge
30°C  16°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 48
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: