Nació Digital | Actualitzat el 26/06/2011 a les 23:12h

El Barça aconsegueix la Lliga de futbol sala

Ningú va dir que seria fàcil, però el Barça de futbol sala ja és campió de lliga. Un somni fet realitat que fa uns anys semblava un impossible. En el darrer partit de la final al millor de cinc els homes de Marc Carmona s'han imposat al Caja Segovia per 3 a 2. Ha estat un dia no apte per aquells que pateixen del cor.

Un gol matiner blaugran i un fet poc abans del descans posaven les coses molt bé pels catalans, però en la jugada següent els castellans escurçaven les distàncies. La segona part ha tornat a ser blaugrana i ha arribat el 3 a 1 gairebé definitiu. Però ha mancat sort i serenitat per fer el quart i en canvi el Caja Segovia ha fet el segon en una de les poques arribades a l'area. Els darrers cinc minuts s'han fet molt llargs, amb grans aturades de Cristian que han permès fer bo el 3 a 2.