ACN | Actualitzat el 28/07/2011 a les 15:36h

Imputen quatre homicidis per imprudència al conductor il·lès de l'accident a la C-17

Els Mossos d'Esquadra tanquen la investigació del sinistre a Orís del passat dimarts, on van morir quatre joves osonencs.

L'accident va obligar a tallar la C-17 en sentid sud. Foto: Albert Alemany

Els Mossos d'Esquadra han conclòs aquest dimecres, després de tornar al punt de l'accident d'Orís, en què van morir quatre joves i una cinquena persona va resultar ferida greu, que el conductor de l'altre turisme, que va resultar il•lès, hauria comès una sèrie d'infraccions fins a col•lidir per encalç amb el vehicle de les víctimes (envestir per darrera). Es tracta d'un veí de Sant Hipòlit de Voltregà, de 19 anys. Segons fonts de la policia catalana, el jove no ha quedat detingut però se l'acusa de quatre delictes d'homicidi per imprudència i d'un cinquè delicte de lesions per imprudència al jove que va resultar ferit greu.

Les víctimes són Luis, N.T., veí de Vic i de 20 anys d'edat; Yassin Y., veí de Folgueroles i de 25 anys; Jonatan L.N, veí de Vic i de 20 anys; i Aleix C. M., veí de Taradell i de 20 anys.

El sinistre es va produir al quilòmetre 77 de la carretera C-17 i va provocar la mort de quatre ocupants del mateix vehicle, mentre que el cinquè ocupant va resultar ferit greu i va haver de ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Pel que fa al conductor i únic ocupant de l'altre turisme, ara acusat de quatre delictes per homicidi i lesions per imprudència, va resultar il•lès.

El cinquè ferit continua en estat molt greu segons han confirmat fonts de l'Hospital de Sant Pau. A mig dia d'avui divendres, alguns mitjans havien publicat que el jove s'havia mort, però més tard ho ha desmentit el mateix hospital.

Més informació de l’accident




Els bombers, treballant al lloc de l'accident. Foto: Albert Alemany

Navega per les etiquetes

trànsitC-17accident

COMENTARIS

+39
-0
Ripollesa
Anònim, 28/07/2011 a les 08:45
Osti! Doncs que no li passi res... Qui sap com esta el noi ingressat, desde Ripoll envio una forta abraçada a amics i familia d'aquests nanos, al Ripollès també estem consternats.
+72
-5
càmeres CEDINSA
Anònim, 28/07/2011 a les 09:24
Es poden utilitzar les gravacions de les càmeres de CEDINSA per detectar les imprudències del xaval? O només serveixen per cobrar?
+10
-0
torello
Anònim, 28/07/2011 a les 14:59
el meu condol per les families, desde torello
+13
-0
Condolències
Anònim, 28/07/2011 a les 15:32
Les meves condolències a les famílies i amics de les vístimes.
+14
-0
POSAR SENY
Anònim, 28/07/2011 a les 16:19
El primer de tot donar el condol a les families afectades, i el desig de recuperacio del noi que esta a hospital.Del noi que va provocar aquest accident, que pensi el que ha fet, si calia corre tant, fer tantes imprudencies.S´ha de concienciar la gent en tenir mes SENY cuan es porta el cotxe
+13
-15
Osona
Anònim, 28/07/2011 a les 18:00
Quantes vegades hauré agafat la c-17 desde Vic cap al nord o al sud qualsevol dia per veure com la gran majoria dels conductors no respecten la mínima distància de seguretat.
De respectar els senyals de seguretat millor que no en parlem.

Hem de recordar les matrícules, parar i trucar als mossos quan veiem un comportament clarament agressiu conduint.
+20
-7
NO al comentari d' Osona
David, 28/07/2011 a les 21:55
Si tothom fes això seria un catxondeo, quina prova tindrien els mossos de que tal cotxe d tal matricula anava a 150km/h a les 8 del vespre a tal llok? oh esque vam rebre una trucada i ens ho van dir, ah molt bé en teniu proves? no, dons ia podeu tornar per on heu vingut
+5
-0
refleccionem
Anònim, 31/07/2011 a les 01:21
Tots els comentaris d'ara estan molt bé, pero quan ens fiquem dins del cotxe les persones ens transformem,ens tornem agresius.
Avegades em pregunto si la manera de conduir es com som en realitat.
Una abraçada a tots els familiars d'aquest nois.
+1
-0
per en refleccionem
David, 01/08/2011 a les 23:10
estic d'acord k kuan una persona agafa el kotxe es torna mes agresiu o no, tb depen molt de la situacio x exemple vas tart a la feina o vas tart algun llok x forsa vas amb mes nerviosisme i mes agresiu po si x exemple has kdat o ten vas algun llok d trankis normalment vas a una velocitat normaleta entre 100-120km/h no et nego k ia gent que va molt rapid simplement xk li agrada pero jo confio i crek i espero k sigui x la primera rao que e donat. x desgracia diguem el k diguem no podem fer canviar el mon i akests pobres nois no tornaran.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
divendres
16°C  30°C
dissabte
19°C  30°C
diumenge
30°C  16°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 48
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Troben un retrat d’Innocenci Sallés a Roma

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: