Redacció | Actualitzat el 05/08/2011 a les 10:52h

Descobrir el Matarranya

Calaceit conté sorpreses com l'Hotel Mas del Rei que, a més d'història ofereix bona cuina casolana
L'Hotel Mas del Rei es troba a un lloc envejable, en concret a l'edifici d'una antiga alqueria datada al segle XI. En unes instal·lacions totalment rehabilitades, el Mas és el lloc perfecte per perdre's i oblidar els sorolls i les presses. El Mas del Rei és dins el terme municipal de Calaceit (Ctra. A-1413, Km 7,1), al Matarranya, i es troba a 8 km del propi poble i a 4 km de Queretes. Des de l'any 2005, els seus actuals propietaris -provinents del Maresme- el van transformar en un hotel rural dels que avui es denominen “amb encant”.

El restaurant de l'hotel aposta per una cuina força casolana i molt sana. Com és tradició a la comarca, es treballa amb productes autòctons i, en aquest cas, s'afegeix el fet de comptar amb un hort propi que proveeix de vegetals de primera qualitat a la cuina. Les amanides i verdures no poden deixar de provar-se! Les carns, és clar, amb porc i xai al capdavant, són el plat fort a escollir. La carta de vins del restaurant es nodreix, sobretot, de referències de la zona amb afegits d'altres denominacions. I si podeu fer nit a l'hotel -els preus són força ajustats per tot el que s'ofereix-, podreu gaudir, a més, d'espectaculars esmorzars, menjant bons embotits i formatges, melmelades i sucs naturals i pastes fetes de forma artesanal. D'altra banda, si el temps acompanya es poden fer els àpats a l'aire lliure i, fins i tot, acompanyats d'alguna actuació musical que es programa de tant en tant.

Els preus del restaurant estan en línia amb els de l'hotel, és a dir, són equilibrats sempre tenint present tot el que el lloc ofereix als clients. Si us decanteu per la carta, un àpat us pot costar de 30/40 euros cap endavant. Un bon consell és optar pel seu menú de migdia que costa 25 euros amb l'IVA inclòs i que és una excel·lent mostra de la seva cuina.

 Web del Mas del Rei 




Navega per les etiquetes

gastronomiaolla de recapteturisme

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: