Diumenge, 7 de agost de 2011 | 12:19
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Guardiola: "Abans fèiem pretemporades, ara fem gires"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Retrets del tècnic en el tancament de la gira, després de guanyar a l'Amèrica (2-0)

Guardiola: "Abans fèiem pretemporades, ara fem gires"
Esports 07/08/2011 10:34
El Barça ha tancat la gira d'EUA amb la sensació de que li falta temps per arribar en plenitud al primer compromís oficial de la temporada, la Supercopa espanyola davant el Reial Madrid. Encara sense alguns jugadors, com Alves i Messi, i sense concretar-se el fitxatge de Cesc, Guardiola ha lamentat que els interessos econòmics i de promoció del club dificultin la preparació de l'equip.
pepquejas
Pep Guardiola assumeix la situació de compromisos extraesportius del club, però no se sent còmode, davant la certesa que l'afició exigirà el màxim a l'equip en el primer compromís oficial de la temporada, la Supercopa, enfront del Reial Madrid. Ha lamentat, en aquest aspecte, que els interessos econòmics i de promoció del club estiguin dificultant la preparació de l'equip.

Pocs minuts després d'acabar el partit contra l'Amèrica, resolt amb triomf (2-0), amb gols de Villa i Keia, el tècnic va fer una anàlisi una mica crític de la gira per Estats Units. "La gira ha anat bé, llàstima de les lesions, i estic satisfet amb el comportament de tots. El problema és que feia una calor que no et permetia ni entrenar, i això dificulta molt el nivell d'intensitat de l'equip, com s'ha pogut comprovar."

Al tècnic no li va agradar que se li preguntés si el soci podia estar tranquil davant la Supercopa d'Espanya que comença el diumenge contra el Reial Madrid. "Si després d'aquests tres anys la gent no està tranquil·la ja és un problema de cadascun. El que passa és que abans fèiem pretemporades i ara fem gires i ens hem d'adaptar. Aquí no pots fer res, t'ofegues. Fa dos anys vam ser a l'altra costa i hi havia 10 graus menys, canvia molt la cosa".

Finalment, Guardiola va insistir en el seu discurs de després del partit contra Chivas. "Arribem a la Supercopa una mica curts de preparació, justets, però ja va passar també l'any passat. En aquests casos és la ment la que ha de manar. Sabem que competirem contra un equip més rodat que nosaltres, però acceptem el repte i intentarem fer el millor paper possible".

Nova oferta per Cesc

Guardiola segueix esperant que el club concreti de manera definitiva les negociacions per al fitxatge de Cesc Fábregas. La seva arribada deixaria la plantilla definitivament conformada. La directiva que presideix Sandro Rosell ha decidit presentar aquesta setmana vinent una nova oferta a l'Arsenal, millorant els conceptes de variables, que no satisfan al club anglès.

Després que l'Arsenal rebutgés l'última oferta que Josep Maria Bartomeu i Raúl Sanllehí van presentar a Londres, el Barça suavitzarà el concepte de variables, és a dir, facilitarà que el club anglès ingressi les quantitats relacionades amb els objectius individuals i d'equip, o el que és el mateix, els diners que percebrà en funció dels resultats de Barça i dels minuts que disputi Cesc. La decisió del Barça suposa augmentar l'oferta als gairebé 40 milions d'euros, quantitat que l'Arsenal exigeix com a mínima per faciltar la marxa del jugador d'Arenys.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1