Diumenge, 7 de agost de 2011 | 12:32
Vostè es troba a: Inici > Política >

La Generalitat ja paga a Camps secretària i xofer privats

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Privilegis d'expresident
La Generalitat ja paga a Camps secretària i xofer privats
01/08/2011 12:19
Cabeza de Camps
La Presidència de la Generalitat valenciana ha nomenat a la secretària i al conductor que estaran al servei de l'ex cap del Consell Francisco Camps, a proposta d'aquest, amb data divendres passat.
Així ho recull la resolució signada per la consellera de Presidència i vicepresidenta del Govern valencià, Paula Sánchez de León, datada divendres passat 29 de juliol i publicada aquest dilluns en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

En concret, segons l'escrit consultat per Europa Press, el personal eventual que estarà al servei de Camps seran Susana Fayos, assessora i amb unes retribucions equivalents a les de 'secretària president', i Francisco Campos, amb funcions de conductor i sou equivalent al de 'conductor president'.

Tots dos nomenaments tindran efectes des de divendres passat i es produeixen de conformitat amb l'establert en l'Estatut dels expresidents de la Generalitat, en la llei d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, en el decret sobre regulació del personal eventual al servei de l'Administració del Consell, així com en virtut de la delegació d'atribució continguda en la Resolució de 28 de juliol de 2011 del president de la Generalitat.

Sánchez de León també va dictar una altra resolució en la qual nomena a altres 15 persones com a personal eventual adscrit a Presidència, que percebran els sous previstos en les taules retributives del decret llei de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià, de juny de 2010.

D'aquesta manera, Camps continua gaudint dels privilegis de la classe política valenciana, malgrat haver dimitit com a president de la comunitat per defensar-se en la seva recusació en el cas ‘Gürtel'.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1